U susret petom Guarana Foam festu: Svi u penu!

Ugođaj u Areni upotpuniće više gigantskih pena topova raspoređenih po hali, preko 300 kvadratnih metara led zidova, i vrhunska produkcija za koju je ove godine zadužen Skaj mjuzik. Na stotine roto glava, svetslosnih lasera, reflektora, i druge opreme, povezane su stotinama metara kablova, a pored svetlosno-zvučnih, pirotehničkih efekata i odličnog zvuka, publika će ove uživati u jedinstvenom programu.

I Rodžer Sančez u Areni!

Program festivala u Kombank areni startuje u 20 časova nastupom Dj Nelija, zatim slede Kriminal Gajs, Petar Dela Pijetra, Felipe Simo, Saks 'N Gruv, Emil Lazaria & Kejtlin, Di džej Pleja i Rikardo La Rok, Gagi Kabadajić i Mc Dejms, Pantelis, Geo De Silva, dok će u u jutarnjim satima nastupiti Predrag Janus sa prijateljima.
Lajv strim uključenje u Kombank arenu i set osvajača Gremija Rodžer Sančeza očekuje se dva sata iza ponoći.

(old_image)

Tri stejdža u Areni!
U Kombank areni biće instalirana tri stejdža, „Main“, „Junior Serious“ i „Serbian“. Dok se na Main stage-u smenjuju zvezde ovogodišnjeg Guarana Foam Festa, na Junior Serious stage-u nastupiće odlična internacionalana ekipa sa domaćom dj porškom. Serbian stage rezervisan je za tamičenje mladih disk džokeja iz Srbije.

Seksi cice, plesne grupe i revije!
Posetiocima u Kombank areni biće upriličen veličanstven scensko muzički spektakl! Za vrelu atmosferu pobrinuće se CKM cice koje će zasigurno ostaviti bez daha muškarce, dok će ženski deo publike u hali moći da uživa u muškoj modnoj reviji Black George. Program će upotpuniti i plesna grupa Capoeira koja će kroz plesne tačke i šarenolike koreografije u Arenu doneti borilački duh Brazila.

(old_image)

Karte za ovaj događaj prodaju se po jedinstvenoj ceni od 1.500 dinara.

"Everli" u Areni!

Gosti u „Džeri“ VIP ložama u Areni, zaista će biti VIP, pa će iz istih Foam fest pratiti na desetine poznatih ličnosti. Pored domaćih VIP-ovaca, u ložama će se zabavljati i kompletna postava američkog filma Everli, u kojem između ostalih glumi i Selma Hajek, a čije snimanje se završava sutra u Beogradu.

Pogledajte još