Serbia Wonderland festival: Drugi hedlajner je...

Inovativni holandski DJ i producent će 12. oktobra deliti miks pult u KPGT-u sa ranije najavljenim DJ Omniom, a publici obećava uzbudljivo trens putovanje i "tretman" jednak kao na čuvenom Tomorrowland-u, na kojem je puštao u julu, ili Tomorroworld-u na kojem će nastupiti krajem septembra.

Nije čudno što se vodeći festivali gotovo otimaju oko Sied Van Reala. U pitanju je umetnik koji je 2007. kao deo "Spinnin" ekipe zaljulja plesne podijume hitovima kao što su "Changing Places", "Sigh" i "What You Want". DJ Magazin ga je 2008. ocenio kao "sledeću veliku stvar koja će protresti trens scenu", a Trackitdown.net mu dodelio nagradu "Best New Face" trensa. Naravno, Real nije dugo ostao "novo lice", napravio je svoj radio šou Rielism, postao zvanični Dance4Life ambasador, a trens scenu nastavio je da trese sa "Contrasts", "Minimal Symphony", "Riel Peole Know"... U 2009. imao je više od 60 nastupa po celom svetu (uključujući sedam najvećih svetskih festivala elektronske muzike i to u samo devet dana), objavio je prvu kompilaciju "In Riel Time" i ušao među 100 najboljih po izboru DJ Magazina. Danas iza sebe ima više od 30 hit singlova i reputaciju partimejkera koji zna da razmrda i najzahtevniju publiku.

Omnia i Riel biće na čelu velike DJ ekipe koja će vas zabavljati na Wonderland-u. Uskoro ćemo objaviti i listu domaćih izvođača, a podsećamo vas i da se sutra završava konkurs kojim smo pozvali mlade DJ-eve, ali i umetnike različitih profila da se uključe u program prijavom na mejl info@serbiawonderland.com.

Publika takođe ima posebnu ulogu u priči o prvom Wonderland-u. Na Facebook stranici (www.facebook.com/serbiawonderlandfestival) posetioci dobijaju priliku da glasanjem, komentarima, predlozima usmerava kreiranju festivala, a u pripremi je i jedna nova kreativna igrica za sve koji žele da zajedno delujemo u pravcu ostvarenja zajednićkog cilja - pravog festivala budućnosti u Srbiji. Uskoro očekujte više informacija o tome.

U međuvremenu, svako ko kupi kartu postaće osnivač Wonderland-a, čime će mu u narednim projektima u organizaciji Jungle Tribe-a biti obezbeđene posebne pogodnosti - prednost u kupovini karata po promotivnim cenama, pokloni iznenađenja... Aktuelna cena festivalske ulaznice je 890 dinara, a sve detalje možete pogledati na sajtu www.serbiawonderland.com

Pogledajte još