Ana Vintur nosi iste cipele već 20 godina

Legendarna modna urednica Ana Vintur nalazi se na takvoj poziciji da bi svaki dan mogla da nosi novi par obuće bilo kog dizajnera. Ipak, ona je jednim verna već 20 godina!
Ana Vintur, urednica američkog Voga, nosi isti model cipela još od 1994. godine, kada ih je baš po njenoj meri napravio Manolo Blanik. Reč je o polusandalama sa ukrštenim trakama u boji kože, od kojih svake sezone po nekoliko njih stigne na njenu adresu iz Manolove radionice.
Manolo je ove sandale nedavno prvi put povezao sa normalnim ljudima, stavivši ih u prodaju po ceni od 4500 kuna. One će sada biti dostupne u celoj paleti boja sa raznim dodacima.
Sve one izgledaju mnogo uzbudljivije od ovih običnih u boji kože, ali Ana Vintur je zapela baš za njih. A evo i zašto...
Pre svega, njene sandale nisu u bilo kakvoj nijansi boje kože, već su rađene isključivo za nju u dve nijanse koje savršeno pristaju baš njenom tenu. Rađene su prema drvenom modelu njenog stopala, te su joj izuzetno udobne.

(old_image)

Osim toga, Ana shvata da boja kože pristaje uz sve: prikladnija je za leto i manje ozbiljna od crne. Otvoreni prsti bolja su opcija od zatvorenih, ili onih sa kajišem oko gležnja, jer takve stvari skraćuju noge.
"Otvoreni prsti otkrivaju pomno njegove noge, a njene su savršene", dodatno je objasnio Manolo Blanik.

pressonline

Pogledajte još