Još jedna tajna Mis Svetlane izašla na videlo!

Vera Stojanović iz Beograda tvrdi da joj Svetlana Koprivica iliti Mis Svetlana duguje 10.000 evra. Učesnica „Farme“, prema priči ove Beograđanke, još 2010. godine je od nje pozajmila pare i do danas ih nije vratila. Dogovor je bio da Svetlana dugovanje izmiri za 12 meseci, i to bez kamate, ali ona to nije učinila.

- Svetlana me je molila da joj pozajmim pare jer je u teškoj situaciji. Znala je da imam novac jer smo prodali stan. Otišla sam do banke i podigla 10.000 evra. Dala sam joj pozajmicu bez kamate i samo sam je molila da mi vrati novac za godinu dana jer moram da školujem decu - kaže Vera, koja nam pokazuje ugovor što su tom prilikom sklopile.

- Verovala sam joj jer je radila na televiziji. Mislila sam da ona kao novinar neće da me prevari. Danas nemam ni za hleb. Oslabila sam 27 kilograma od stresa.

Naša sagovornica je Mis Svetlanu upoznala preko unuke, koja je bila model u njenoj agenciji. Redovno prati „Farmu“, ali nema lepe reči za svog dužnika.

- Nju treba izbaciti s „Farme“. Ne znam kako je nije stid da laže kolege i tvrdi da je iz advokatske porodice, a to nije istina. Mi smo podstanari. Vodim sudski spor zbog kuće 31 godinu. Obavezala se da će novac vratiti 5. oktobra 2011. godine. Podnela sam krivičnu prijavu. Ne mogu iz policije da je nađu, a ona kad je zovem telefonom, kaže da je uznemiravam - otkriva Vera i dodaje:

- Uplatila mi je pre ulaska na imanje 2.000 dinara, a pre toga 3.000. Plakala sam jer nemam hleb da kupim. Cele godine mi ništa nije davala. Ostala mi je dužna još 9.700 evra.

Kurir

Pogledajte još