Stojković krstio sina bez Bojaninog znanja

S obzirom na činjenicu da je golman Partizana trenutno u brakorazvodnoj parnici s manekenkom i da oni ne komuniciraju, on je obavezu oko ovog svetog čina preuzeo na sebe. Njihovog sina krstio je otac Makarije Ristić u prisustvu kuma Slavena Kovačevića i nekoliko golmanovih prijatelja, koje je Stojke potom odveo na ručak u obližnji restoran.

- Stojke je Lava hteo da krsti za prvi rođendan, ali nikako nije uspeo da to uklopi s poslovnim obavezama. Stalno se žalio prijateljima kako dete mora što pre da bude kršteno. On potiče iz patrijarhalne porodice i poštuje crkvu i običaje. Nije obavestio Bojanu da će krstiti Lava jer s njom ima kontakt samo preko sinovljevih dadilja. Možda nije trebalo tako da postupi, ali bitno je da je kao otac ispunio svoju obavezu - rekao je izvor Kurira.

- Krstio sam svog sina. Odavno sam to planirao, ali mi obaveze nisu dozvolile da to učinim ranije. Odabrao sam ovaj manastir jer mi je posebno drag i uradio sam sve po običajima. Kad smo se Bojana i ja razišli, rekao sam joj da ću ja krstiti Lava, ali ona nije znala kad će to biti.- rekao je Stojković za Kurir

Bojanu Rajić je od novinara saznala da joj je dete kršteno. Nju je to saznanje šokiralo.

- Ne, nemoguće! Ne verujem u to! Nije moguće da je to uradio! - besnela je Bojana i spustila slušalicu.

Kurir

Pogledajte još