Zanimanje muškarca otkriva kakav je ljubavnik

Konobari
Živahni muškarci koji bez problema skaču od stola do stola s osmehom na licu takvi su i u krevetu. Za njih se slobodno može reći da su domišljati, zaigrani i šarmantni ljubavnici s iznenađujuće puno energije i snage. Baš kao što su uslužni prema gostu, tako su uslužni i prema ženi. Problem je jedino što ih uvek čeka neka druga mušterija, pa se ne mogu posebno pohvaliti da su verni.

Advokati
Iako su muškarci s takvim zanimanjem dobro situirani, ne mogu se baš pohvaliti posebnim ljubavničkim veštinama. Vrlo često o seksu znaju malo, praktikuju samo osnovne stvari i pomalo su suvoparni. Iako će pokušati da zadovolje partnerku, neće baš uspeti u tome jer ne poznaju dovoljno žensko telo, a ni seks uopšteno. Ipak, dobra je vest da su skloni učenju pa s vremenom od njega možete napraviti dobrog ljubavnika.

Piloti (i svi drugi koji nose uniforme)

Mnoge žene vole muškarce u uniformama. Čine im se kao snažni, strastveni i vešti ljubavnici. I dobro im se čini! Muškarci u uniformama uistinu se mogu pohvaliti titulom sjajnih ljubavnika. Nije ni čudo s obzirom na to da imaju 'puno utakmica u nogama'. To im je i prednost, ali i nedostatak. Nažalost, nisu skloni monogamiji pa je s njima teško ostvariti stabilnu vezu.

Političari
Dosadni i nemaštoviti? Pa i ne baš. Nemojte da vas zavaraju njihove dosadne političke govorancije. U krevetu mogu biti vrlo divlji i nezasitni ljubavnici koji će ženi priuštiti nezaboravno seksualno iskustvo. Međutim, u zanosu i strasti katkada zaborave na ženu pa mogu biti i blago perverzni. Ima još jedan problem s njima – katkada ne shvataju da 'ne' zaista znači 'ne' pa se njihovi pozivi na kafu lagano pretvore u zlostavljanje telefonom.

Lekari
Prema mišljenju mnogih žena najpoželjniji muškarci uistinu imaju sve predispozicije da budu vrhunski ljubavnici. Naravno, najveća im je prednost što žensko telo poznaju bolje nego same žene. Pa ipak nisu na vrhu lestvice najboljih ljubavnika. Zašto? Znaju biti prilično sebični. Drugim rečima, žena možda i neće biti baš toliko zadovoljena koliko je očekivala. Ipak, ako je reč o odnosu u kojem vlada poverenje, razgovarajte s partnerom pa se stvari možda i promene.

Mi bismo dodali i nezaposlene – ima ih najviše (nažalost), a i ne rasipaju energiju, pa mogu da briljiraju u seksu...

Izvor: Cure.ba

Pogledajte još