Beograd: Taksista oborio policajca

Prilikom sudara sa taksi vozilom, pripadnik policije je odleteo sa svog motora i zatim udario u banderu. Više puta je gubio svest, prvu pomoć su mu pružili prolaznici i zasposleni u okolnim radnjama, dok nije stigla ekipa Hitne pomoći.

Dok se kretao Ustaničkom ulicom u pravcu grada, na Petrovića koji je vozio službeni motor naletelo je taksi vozilo "škoda" BG 6025.TDž kojim je upravljao Dragan Knežević.

Kako smo nezvanično saznali, takista je skretao u levo i trebalo je da propusti motorciklistu koji se kretao pravo Ustaničkom ulicom, iako je za obojicu bilo otvoreno zeleno svetlo. Očevici kažu da se čuo jak udarac, škripa i kočenje.

"Posle sudara, policajac je odleteo sa motora i udario u banderu, a zatim nepomično ležao",
kaže Stevan Kudlik iz Auto centra "Novus", preko puta mesta događaja. "Pritrčao sam sa kolegom i pridružio nam se jedan prolaznik koji je srećom po zanimanju hirurg, pa smo započeli da reanimiramo povreređenog pčolicajaca. Masirali smo mu srce, posle čega se budio, ali smo ga gubili pet puta pre nego što je stigla ekipa Hitne pomoći. Čekali smo ih oko 20 minuta".

Kako smo saznali, Petrović je zbrinut u Urgentnom centru, na odeljenju reanimacije, gde je rađena dijagnostika.

Izvor: Novosti

Pogledajte još