Hilari Klinton je imala više ljubavnica od Bila!

Dženifer Flovers je, zahvaljujući 12 godina dugoj aferi s Bilom Klintonom, postala jedna od najpoznatijih američkih ljubavnica. Njihova afera je otkrivena 1992. godine, a ona i danas otkriva najinteresantnije detalje njihovog odnosa.
U intervjuu za Mailonline je rekla kako duboko žali, jer je pre osam godina odbila Bilov poziv da razgovaraju, a veruje da bi ostali par do danas da on nije dobio ćerku.
"Imamo neka nerešena pitanja i bilo bi lepo sesti i razgovarati o njima. On je bio ljubav mog života i ja sam bila ljubav njegovog života, a preko tih stvari se ne prelazi", rekla je ona, piše Dejli mejl.
Nakon raskida, Klinton i ona se uopšte nisu čuli, međutim, 2005. godine on je kontaktirao s njom u nameri da porazgovaraju.
"Bojala sam se. Nije da nisam htela da ga vidim, samo sam se bojala", rekla je, i dodala da će među njima uvijek postojati povezanost.
"Da smo imali priliku da sednemo i razgovaramo, ne kažem da bi se romantika rasplamsala, ali uvek ćemo imati nešto, šta god to bilo. I danas bi bili zajedno da nije bio politike. Bili smo ja, Bil i Hilari. Onda su dobili Čelsi i ulozi su postali previsoki", rekla je.
Prošla je 21 godina otkad je Dženifer objavila svoju navodnu dugogodišnju aferu s tada demokratskim kandidatom Klintonom. Postao je to najsenzacionalniji događaj u kampanji 1992. godine.
Šest godina kasnije priznao je da je s njom imao seksualne odnose jednom 1977. godine. Dženifer je nastavila da priča njihovu priču, pa je napisala i knjigu, te pozirala za časopis Penthaus.
U intervjuu je Dženifer rekla i da joj je Bil rekao kako je svestan da je Hilari biseksualka i da ga nije briga. Rekao joj je da je Hilari u životu imala više žena od njega.

(old_image)

Ipak, uprkos njihovim ulogama ljubavnice i supruge, Dženifer je podržala Hilari kada se kandidovala za predsednicu Sjedinjenih Američkih Država.

pressonline

Pogledajte još