Mičigen: Vozači se poubijali posle incidenta na drumu (VIDEO)

rema izjavama svedoka, Tejlor se u jednom trenutku “prilepio“ Palamu dok su vozili auto -putem u Joniji i počeo je da ga prati gotovo bez ikakvog razmaka, da bi na prvom parkingu na koji su naišli, a koji je pripadao jednoj perionici automobila, obojica stala, izašla iz vozila i otvorila vatru jedan na drugog.

Palam je vozio “ford taurus”, i sa njim su u trenutku incidenta bile njegova supruga i majka, dokje Tejlor u svom “krajsler PT kruzeru” bio sam. Obojica vozača su odmah prebačena u bolnicu, gde su mogli samo da konstatuju smrt, dok niko od putnika nije povređen. Pošto je istraga još uvek u toku, policija ne želi da saopšti ko je od dvojice sukobljenih vozača prvi potegao oružje.

Poznato je da je Tejlor 2006.osuđivan zbog vožnje u pijanom stanju i nošenja oružja u kolima, i tom prilikom mu je oduzeta dozvola za nošenje skrivenog oružja, koja mu je nakon četiri godine ponovo izdata. Dozvola za skriveno nošenejoružja podrazumeva da s eoružje može nositi kod sebe ili u veozilu tako da se ne vidi, recimo u pregratku za rukavice, ili ispod sedišta.

Majkl Vud, vlasnik perionice kola “Vonder vand kar voš”, na čijem parkingu se sve odigralo, u intervjuu za ABC Njuz kaže da je slučaj veoma čudan i da nikada nije čuo zanešto nešto slično. On tvrdi da je poznavao i Tejlora i Palama, da su obojica bili omiljeni među sugrađanima, i ne može da razume šta ih je spopalo.

“Svi smo nekad pobesneli zbog ponašanja drugih vozača na drumu, ali potegnuti pištolj?!” čudi se Vud, koji kaže da i sam ima dozvolu za skriveno nošenje oružja, ali da pištolj ne drži u kolima.

Izvor: Blic

Pogledajte još