Za četvrtak, 25. jun 2009.

BEOGRAD, 25. juna 2009. (Beta) - Na naslovnim stranama beogradska štampa danas piše o pojavi prvog slučaja novog gripa u Srbiji, hapšenju bivšeg premijera Kosova Agima Čekua i smrti slikarke Olje Ivanjicki.

ALO - Pod naslovom "Oboleli čovek stigao iz Zagreba", o prvom slučaju novog gripa u Srbiju. "Legijina žena se iselila", o oduzimanju imeovine jednom od vođa zemunskog klana Miloradu Ulemeku. "Kusta se pomirio sa seljacima", o dešavanjima u Mokroj Gori između režisera Emira Kusturice i meštana.

BLIC - "Stigao svinjski grip. Spremno 200 postelja za zaražene", povodom prvog slučaja gripa tipa H1N1 kod nas. "Odlazak legende, umrla Olja", povodom smrti Olje Ivanjicki. "Legijina žena odnela stvari iz oduzete vile" o sprovođenju odluke o oduzimanju kuće Miloradu Ulemeku.

BORBA - "Pare oduzete od kriminala ponovo prebacuju kriminalcima", piše list. "preminula Olja Ivanjicki", o smrti poznate umetnice i tekst iz regiona - "Naseru Oriću dve godine zatvora".

VEČERNJE NOVOSTI - "Niko me neće umiriti" intervju premijera Republike Srpske Milorada Dodika. "Novi grip u Srbiji" naslov o potvrđenom prvom slučaju gripa. "Umrla Oljla Ivanjicki" o smrti poznate slikarke. "Milka: Sina sanjam punih devet godina", reportaža sa Pala gde je Momčilo Krajišnik proveo tri dana dok je bio privremeno pušten iz pritvora u Hagu.

GLAS JAVNOSTI - "Meksički grip stigao u Srbiju", o novom tipu gripa. "Bankrotirala 'Petrohemija'!", piše list. "Srbija traži hitno izručenje", o pritvoru Agima čekua.

DANAS - "Brak na određeno vreme" o najavljenom savezu Tomislava Nikolića i Vojislava Koštunice. "Sofija pod pritiskom Zapada" o hapšenju bivšeg komandanta OVK Agima Čekua u Bugarskoj. "Odlazak slikarke renesansnog duha" o smrti Olje Ivanjicki. "Meksički grip stigao u Srbiju" o potvrđenom slučaju novog gripa.

KURIR - "Traži policiju Vojvodine", o zahtevu predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka da se deo ovlašćenja MUP prebaci na Vojvodinu. "Srbija nespremna", o pojavi novog tipa gripa u Srbiji.

POLITIKA - "Bugarski sud danas razmatra zahtev o izručenju Agima Čekua", o hapšenju bivšeg premijera Kosova u Bugarskoj. "Novi grip i u Srbiji" o obolelom 29-ogodišnjaku koji se leči na Infektivnoj klinici u Beogradu. Izveštaj o pritisku na male akcionare da prodaju akcije "Imovina nije svetinja". "Preminula Olja Ivanjicki" o smrti poznate slikarke.

PRES - "Svinjski grip u Srbiji", o pojavi novog gripa u Srbiji. "Bez panike: svinjski grip je manje opasan od običnog", kaže Branislav Todorović, član radne grupe za borbu protiv pandemije.

PREGLED - "Svečano otvoreno Univerzitetsko selo", o pripremama za veliki sportski događaj. "BiH ruši pravila CEFTA sporazuma", piše list.

Pogledajte još