Rašović: Živkovići da nastave ovako!

"Imali smo dobar odnos prema igri, bili smo disciplinovani i to je rezultiralo golovima, datim na vreme. Konstantno smo pravili opasnost, znali smo da protiv sebe imamo mladu i poletnu ekipu i da će biti problema ako im damo prostor, ali smo dobro funkcionisali u odbrani", rekao je Rašović novinarima posle utakmice.

Protiv OFK-a, Partizan je igrao samo sa jednim napadečem, jer je Ismail Fofana bolestan i nije bio u sastavu.

Na pitanje novinara kako je Partizan jedan od najefikasnijih timova i pored malog broja napadača, Rašović je rekao da crno-beli daju dosta golova jer imaju mnogo ofanzivnih veznih igrača.

"Imamo dosta ofanzivnih vezista, stvaramo prilike iz drugog plana, zato smo i ofanzivni", rekao je Rašović.

Protiv OFK Beograda ponovo su dobro igrali mladi Partizanovi igrači Andrija i Marko Živković.

"Živkovići dosta dobro funkcionišu za sada. Ne smeju da se zadovolje time, moraju da nastave da rade i da na svakoj sledećoj utakmici budu na potrebnom nivou. Andrija je ponovo bio strelac, on dobro radi svoj posao, maksimalno profesionalno i u odbrani i u napadu i publika je to prepoznala", kazao je Rašović.

Trener OFK-a Zlatko Krmpotić rekao je da je Partizan "bio jači za dva gola".

"Nemam na čemu da čestitam svojim igračima. Možda, u nekim momentima, na zalaganju, ali nismo imali nijednu pravu šansu. Prvi gol smo primili iz izrazite šanse, a drugi iz naše greške. Možda bi nešto bilo drugačije da nismo primili gol u 43. minutu", rekao je Krmpotić.

Krmpotić, koji je u drugom poluvremenu isključen zbog prigovora sudiji, objasnio je da je reagovao zbog nedosuđenog faula nad svojim igračem.

"Isključen sam zbog prigovora, moja je greška što sam tako reagovao, ali on (sudija Miodrag Gogić) je perfidno sudio celu utakmicu i stvarno ne bih želeo dalje da komentarišem", kazao je Krmpotić.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.