KAD PORASTE: Kim Kardašijan želi da postane Sara Džesika Parker (FOTO)

Reality zvijezda Kim Kardašian žarko želi osvanuti na naslovnici Voguea, a čini se kako je to naumila postići kopirajući zvijezdu popularne serije 'Seks i grad'.
Starleta je opsednuta glumicom Sarom Džesikom Parker (48) zbog čega je nedavno dala otkaz dugogodišnjoj saradnici i angažoala glumičinu PR menadžerku, piše američki portal RadarOnline. Ukoliko sve bude kako je planirala, Kim Karadašian (32) uskoro će svom timu pridružiti i stilistu, frizera zvezde serije "Seks i grad".
- Kim želi da je svi vide kao sofisticiranu ženu koja se oblači po visokoj modi, a ne djevojku koja je snimila pornić i koja je poznata po tome što je poznata - otkrio je publicistica.
Osim toga realiti zvezda žarko želi da osvane na naslovnici Voga, a čini se kako je to naumila postići kopirajući glumicu. Starleta, koja je često sarađivala i sa stilistima pevačice Dženifer Lopez, nedavno je obojila svoju crnu kosu i postala plavuša.
- Sari to laska, ali smatra da je i pomalo jezivo. Ukoliko Kim želi biti poput Sare, najbolje je da ode na kurs glume i nauči nešto kako bi joj se divili zbog onoga što radi, a ne zbog toga kako izgleda - otkrio je izvor.

(old_image)
(old_image)

Alo

Pogledajte još