U saobraćajnim nesrećama za 24 sata poginulo petoro

Do nesreće je došlo kada je putnički automobil beogradske registracije, kojim je upravljao M.T (42), a u kojem se nalazila i nastradala žena, sleteo sa puta i prevrnu se na krov.

Uviđaj na licu mesta, po ovlašćenju dežurnog istražnog sudije Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, izvršila je policija.

Vozač automobila je lišen slobode i određena mu je mera zadržavanja, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici.

Jedan poginuo, jedan teško povređen u Staroj Pazovi

Jutros oko 7.00 sati, u ulici Kralja Petra u Staroj Pazovi, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila jedna osoba, dok je druga zadobila teške telesne povrede opasne po život.

Do nesreće je došlo kada je putnički automobil “alfa romeo” kojim je upravljao G.G. (27) sa područja Inđije, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i direktno udario u “golf” u kojem se nalazio I.B. (30) sa područja Rume.

Od siline udara, “golf” je pao u odvodni kanal, a drugi automobil udario u stub ulične rasvete.

Na licu mesta poginuo je I.B. dok je G.G. zbog teških telesnih povreda opasnih po život prevezen u Urgentni centar u Beograd.

Uviđaj na licu mesta je izvršio dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije.

Stradao crnogorski državljanin u Sremskoj Mitrovici

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć, oko 22 časa, u ulici Rumski put u Sremskoj Mitrovici, život je izgubio 29-godišnji crnogorski državljanin.

Do nesreće je došlo kada je putnički automobil “dajevu” sustigao i udario u kamion sa prikolicom koji se nalazio ispred njega.

Lake telesne povrede, konstatovane u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici je zadobio suvozač u putničkom automobilu.

Uviđaj na licu mesta je izvršio dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije.

Izvor: Tanug via Blic

Pogledajte još