Lalatović: Ponosan sam, a Zvezdi želim titulu!

"Ponosan sam na svoje igrače, koje su danas ginuli na terenu, osvojiti tri boda protiv Zvezde je veliki uspeh. Zvezda je imala svoje šanse i ne bi bilo nezasluženo da su pobedili, ali opet mi smo uzeli sva tri boda. Čestitam igračima na zalaganju, borbi i prikazajanoj igri, jer tako se igra za bodove i tako se bori za klub", kazao je novinarima u Beogradu bivši igrač Crvene zvezde.

Voždovac je danas na stadionu Obilića na Vračaru pobedio Crvenu zvezdu sa 1:0 golom Adam Martušića.

Lalatović je kazao da želi da Crvena zvezda ove sezone osvoji titulu.

"Želim da Zvezda osovoji titulu posle šest dugih godina. Imaju sjajnu podršku navijača i odličnu upravu. Moraju da se trgnu, probude iz sna, da igraju za grb koji nose, jer kada igrate za Crvenu zvezdu, morate da date 100 odsto. Od srca im želim sve najbolje", kazao je nekadašnji kapiten crveno-belih.

On je ocenio da su njegovi igrači mogli da dođu do ubedljivije pobede.

"Igrali su pod pritiskom, jer su imali kiks u prethodnom kolu. Vršili su pritisak na nas, ali moji defanzivni igrači su odradili posao na pravi način. Mogli smo da pobedimo i ubedljivije, a mogli su i oni nas, ovako je možda najbolje", kazao je Lalatović.

Voždovac je ovom pobedom došao do šestog mesta na tabeli sa devet bodova, dok je Crvena zvezda peta sa 10. Na čelu Super lige nalazi se Partizan, koji posle šest mečeva ima 16 bodova.

Beta

Pogledajte još