Najdominantniji horoskopski znak u ljubavi je ...

Žena lav

Na popularnim mestima uvek možete pronaći Lavice. One su te koje uživaju u svetlosti dnevnog sunca, arogantno dominirajući krugom prijatelja - zamišljajući ambijent restorana kao pozornicu na kojoj je njihova uloga najvažnija. Da, takve su žene Lavovi, za njih je život ozbiljna igra.

Rođene su lideri i vladaju ostalim ljudima poput kraljica, ali to rade na zaista perfidan način, tako da nezadovoljnih nikada nema. Možda druge osobe osećaju da su rođene za vladanje pa im to prirodno nasleđe i prepuštaju.

Priroda ih je bogato obdarila pa u njima ima toliko energije, pameti, lepote i seksepila za najmanje tri osobe. Ako posedujete kompleks manje vrednosti, zaobiđite ove žene u širokom luku. Te žene raskošnog perja će vas dotući svojom narcisoidnošću.

Lavica ne može da živji bez publike i nužno joj je potrebno divljenje.

Nemojte biti ljubomorni na njenu sklonost da bude u centru pažnje u prostoriji punoj zadivljenih muškaraca. Glave će se uvek okretati gde god ona prođe. Često će koketirati, ali to je način kojim će prikrivati čudan strah da nije poželjna. Stalno sebi mora dokazivati da je poželjna. Pazite! Previše su ponosne i dostojanstvene da bi gubile vreme na besmislice, zato shvatite njihove potrebe na vreme i ponašajte se u skladu s njima.

Muškarac Lav

Rado ide na razne proslave i uglavnom je u centru pažnje, ali on nije tip koji izigrava klovna u društvu. To je samo njegova maska da bi privukao publiku.

Bez obzira na izgled, nema nikakve nesmotrenosti u njegovom ponašanju. On zna šta želi, a to obično i dobije.

Lav, dok je mlađi, voli da se bavi sportom, a kako zrele godine kucaju na njegova vrata tako se smanjuje njegov poriv za sportskim aktivnostima. Mekana fotelja postaje njegov najomiljeniji sport. Čudno ali istinito, Lavovi retko imaju veliku porodicu. Zaljubljuju se u lepe žene sa odličnim ukusom i stilom za oblačenje, prekrasnim osmehom koji zna da ih pogodi direktno u ranjivo srce.

Ta osoba je izuzetno strpljiva i tolerantna jer ispod njegovih kraljevskih manira tinja despotski, jak ego i arogantna taština spremna da bukne ili napadne bilo koju žensku osobu koja se usudi da mu se protuslovi.

Najviše od svega Lav mrzi žene niske inteligencije i obrazovanja. Sentimentalno je osetljiv na sve laskave opaske upućene njegovom izgledu ili inteligenciji, tako da će zbog tih komplimenata ići i na svoju štetu.

Izvor: 24sata.rs, Tportal.hr

Pogledajte još