U toku vikenda 8 osoba poginulo u 7 saobraćajnih nesreća

U udesu u Staroj Pazovi, juče u osam sati ujutru poginuo je Ilija Božić (30), a teško povređen pripadnik SAJ-a Goran Glavatović (27). “Alfa romeo” kojim je upravljao Glavatović prešao je u suprotnu traku i direktno udario u “golf” koji je vozio Božić. Ilija Božić je preminuo na mestu nesreće, dok je Glavatoviću konstatovan prelom lobanje. Glavatović je u komi i priključen je na aparat za veštačko disanje. Lekari se bore za njegov život.

U nesreći na magistralnom putu Novi Sad - Subotica, kod Temerina, u nedelju posle ponoći poginula su dvojica vozača, Vukašin R. (34) iz Lovćenca i Nenad C. (63) iz Turije.

"Do nesreće je došlo kada su se sudarili “opel” kojim je upravljao Vukašin R. i “jugo” za čijim volanom je bio Nenad C. Oba vozača preminula su na mestu udesa, a uzroci koji su doveli do udesa se još utvrđuju", kažu u MUP-u.

U nedelju ujutru u osam sati u opštini Gruža poginuo je pešak Siniša Živadinović (74). Živadinović je nastaradao na lokalnom putu u Kniću, kada je na njega kamionom naleteo vozač Milan Micaković. I Živadinović je preminuo na mestu nesreće.

U nesreći u Rumi, u subotu oko 18 sati nastradala je putnica M.T. (64) iz Prnjavora.

"Ona je bila u putničkom vozilu beogradske registracije, kojim je upravljao M.T. (42), a koji je u jednom momentu izgubio kontrolu i sleteo s puta, nakon čega se automobil prevrnuo na krov. Vozač automobila je priveden", kazali su u MUP-u.

Crnogorski državljanin, čiji identitet policija nije saopštila, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u subotu u 22 sata u Sremskoj Mitrovici. Do nesreće je došlo u Ulici Rumski put, kada je automobil “dajevu” udario u kamion sa prikolicom. U sudaru je lakše povrede zadobio suvozač u automobilu.

U saobraćajnim nesrećama poginuo je i muškarac koga je udari voz, kao i jedna žena kada se prevrnuo traktor.

"Neidentifikovani muškarac poginuo je preskinoć kada ga je u Vranju, na železničkoj stanici, udario putnički voz. U drugoj nesreći, u selu Guševac kod Niša, prilikom prevrtanja traktora, nastradala je Nikosava Đ. (56), dok je vozač traktora Božidar Đ. (81) lakše povređen", kažu u policiji.

Izvor: Blic

Pogledajte još