BOJANA PRETI: Vladimire, ubiću te i sahraniti, neću ti ostati dužna

Bojana Rajić i dalje je besna što je Vladimir Stojković, od kojeg se razvodi, njoj iza leđa krstio njihovog dvoipogodišnjeg sina Lava.

Ona je u ovoj situaciji ostala dosledna sebi i nije pozvala uskoro bivšeg muža, ali je zato stupila u kontakt s njegovim prijateljima. Onog dana kad je od novinarke Kurira čula da je Lav primio sveti čin, Bojana je pozvala golmanovog prijatelja kako bi se uverila u to da je dobila tačnu informaciju. Pošto joj je i on to potvrdio, bila je van sebe. Počela je da histeriše i upućuje pretnje Vladimiru, a sve vreme govorila je njegovom prijatelju da mu sve što je izgovorila prenese. On je to i uradio.

- Bojana je bila veoma ljuta, tačnije razočarana što nije bila obaveštena o detetovom krštenju. To ju je mnogo povredilo, a saznanje da je sve istina što je čula od novinara udarilo ju je ko maljem po glavi. Nije više mogla da se kontroliše i počela je da histeriše: „On nije normalan!“, „Da li je svestan šta je uradio?“, „Neću mu ostati dužna!“, „Kako je tako nešto mogao da mi uradi?“, „Ubiću ga, sahraniću ga!“ Svašta je izgovorila, ali verujem da je bila u afektu i da zaista ne misli tako - kaže naš izvor i dodaje da je prijatelj preneo Vladi šta mu je Bojana sve poručila i kako je pretila, ali se on uopšte nije uzbudio zbog toga.

Pozvali smo Vladimira da ga pitamo da li su ga uplašile Bojanine pretnje.
- Juče sam vam rekao da neću više da komentarišem svoj privatni život. Je l‘ hoćete da vam se više ne javim nikad na telefon?! Ne zanima me ništa što ima veze s Bojanom, a ja ću svog sina viđati kad god hoću. Poslednji put vas molim da me više ne uznemiravate takvim pitanjima - rekao nam je golman.

Tekst preuzet sa Kurira

Pogledajte još