Salma Hajek obožava ćevape i pečenje!

UTISCI - Salma je u Beograd ponela samo laganu letnju garderobu, pa je zbog zahlađenja zamolila saradnike da za nju i ćerkicu Valentinu kupe toplije stvari.
- Dala je smernice šta da joj se kupi, ali nije bila preterano zahtevna - kaže izvor blizak produkciji horor filma “Everli” koji je proteklih mesec dana sniman u Srbiji.
Neposredno pre napuštanja Beograda, meksička lepotica je posetila takozvanu silikonsku dolinu u centru, ali ne da bi proverila kakav je lokalni noćni život, već da bi probala čuvene ćevape iz "Valtera".
Sa dve saradnice i policajcem koji nije dozvoljavao komunikaciju sa njom, Salma je sela na sprat ovog dorćolskog lokala da bi izbegla gužvu i prošla što neprimetnije. Radnici restorana nisu oduševljeni njenom pojavom, a još manje ćudljivošću, ali kažu da su joj se ćevapi dopali.
- Prilično je obična. Bila je nervozna i to nam je i rekla. Jela je ćevape i rekla da joj se sviđaju, a obećala je da će opet doći i da ćemo tada moći da se slikamo sa njom, što ovaj put policajac u njenoj pratnji nije dozvolio - kažu zaposleni u restoranu.
Osim ćevapa, Salmi i njenoj petogodišnjoj ćerki dopadaju se i svinjsko pečenje i kobasice, koje su često konzumirale u Šimanovcima.
U hotelu “Metropol palas”, gde je glumica odsela, i dalje se trude da sačuvaju detalje njenog boravka, a navode da je nisu često viđali jer je snimala po ceo dan i da deluje prilično nedodirljivo. U to smo se i sami uverili jer je svega par puta za proteklih mesec dana, izašla na kratko u grad i to uvek okružena sa više saradnika i sa obezbeđenjem. Već po dolasku u Beograd oko sebe je napravila porodični ambijent jer su sa njom uvek bili ćerka Valentina i labrador Lolita, koji su njom išli i na snimanje, dok ih je vikendom posećivao Salmin suprug Fransoa Anri Pino.

Alo

Pogledajte još