ISTINA O SARI TRAJANOVIĆ: Ko je zapravo "uspešna" manekenka?

Istina je da Sara ima dečka sa kojim se zabavljala dve i po godine pre nego što je ušla na imanje. U pitanju ju je izvesni Bane, za koga iz pozdanih izvora saznajemo da je dobar i vredan dečko, pored koga je uživala.

Sara je nakon svakog dolaska iz Dubaija gde, navodno, ima uspešnu karijeru dolazila bez prebijene banke, pravo na Banetova vrata.

Mada relano Sara i Bane su i tokom "srećnog" zabavljanja imali probleme i svađe nakon kojih ga je ona po čitavu noć čekala ispred vrata i na kolenima molila da joj oprosti. A kažu, Bane ko Bane, oprostio!

Saznali smo i da su mnogi njegovi prijatelji prestali da se viđaju sa njim u njenom prisustvu jer je toliko nepristojna i bahata, da je dobra samo za izbegavanje.

Možda mučena Sara i nije toliko kriva, pa od koga je mogla i da nauči da se bolje ponaša: majka joj je kafanska pevačica u jednoj od "onih" kafana na zrenjaniskom putu.

Ali Sari to Banetovo dobro očigledno nije dovolljno, čim je došla u iskušenje da nakon ni nepunih 20 dana na imanju dodje u intimne situacije sa ivanom i Akijem, koje je ona kasnije demantovala. Hoće li joj Bane oprostiti i sada?

Pogledajte još