Čelnici Zvezde se sastali sa navijačima

"Imali smo sastanak sa navijačima i rekli im da nije u redu to što je urađeno s dresovima. Niko nije želeo da se ponizimo. To je izgledalo tužno, ja to smem da kažem. Sastanak je bio konstruktivan i korektan i 95 odsto što su oni rekli naišlo je na razumevanje uprave", rekao je Čović posle sastanaka Upravnog odbora.

Navijači Crvene zvezde su posle nedeljne utakmice s Voždovcem, u kome su crveno-beli poraženi sa 1:0, zatražili od svih igrača, osim Miloša Ninkovića i Bobana Bajkovića, da im predaju svoje dresove.

"Ili ste Lav ili niste. Svako pre nego što dođe u Crvenu zvezdu treba da stavi prst na čelo i razmisli da li može ili ne može da se nosi s pritiskom. Navijači od Zvezde očekuju dobar rezultat i mi u upravi moramo da ih razumemo i nađemo puteve do cilja", kazao je Čović.

Predsednik kluba Dragan Džajić naveo je da su navijači vratili dresove u klub.

"To niko ne opravdava, oni su doneli te dresove i smatraju da to što je urađeno nije u redu. Dugo ih poznajemo da bi oni ponavljali te greške", rekao je Džajić.

Predsednik je dodao da je s navijačima razgovarano i o radu uprave.

"Ne možete da radite u klubu, a da nema različitih mišljenja. Imali smo problema, ali ne smemo da dozvolimo da oni prerastu u to da je nemoguće funkcionistai. Ozbiljni smo ljudi i ništa nećemo uraditi dok ne budemo jednoglasni", istakao je Džajić.

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je da posle slučaja s dresovima "niko ne može da se oseća prijatno", ali da misli da igrače "više bole rezultati nego sam taj čin".

Beta

Pogledajte još