Partizan izgubio od Lokomotive, Vujošević zadovoljan

"Imali smo apsolutno kvalitetan pristup utakmici i mnogo zadataka koje su bile postavljene pred igračima, ekipa je dobro reagovala i ispunila ih je".

"Crno-beli" su bili u potpunom egalu sa rivalom tri perioda, podbacili su samo u trećem kada je tim iz Kubanja stekao 13 poena prednosti, što je i prelomilo meč.

"Bilo je veoma dobrih perioda u toku same utakmice. Meč je velikim delom bio u egalu. Jedini period naše loše igre bio je kraj treće četvrtine, kada se ekipa Lokomotive odvojila na 13 razlike. To je jedini momenat koji nije bio dobar u našoj igri, međutim opet smo pokazali jedan veoma dobar nivo i karaktera i koncentracije kada smo uspeli da se u četvrtoj četvrtini vratimo na pola koša. Ali za završnice nismo imali dovoljno koncentracije", rekao je Vujošević.

Partizan je u Malagi ostvario pobedu i četiri poraza, ali je samo na premijeri protiv Kahasola bio potpuno nadigran.

"Sve u svemu, možemo da budemo zadovoljni, s obzirom na iskustvo i mladost ovog tima, kao i na nekompletnost u ovom trenutku. Objektivno je prisutan umor kod igrača, u sve utakmice ulazimo iz punog treninga. Ostaje nam još jedna utakmica na ovoj turneji, sutra igramo protiv Gran Kanarije, posle toga se vraćamo u Beograd i nastavljamo sa radom. Čekamo da nam se priključe naši igrači koji su bili vezani za reprezentativne akcije, da se zajedno spremamo za ono što nas čeka, a to je prvo kolo u ABA ligi”, zaključio je trener srpskog i regionalnog šampiona.

Lokomotiva Kuban: Grigorijev 16, Braun 23, Vilijams 6, Hendriks 21, Hangin, Bikov 8, Lihodej 13, Koljuškin, Zubkov 2, Zukamenko 2.

Partizan: Milisavljević, Mićović, Bezbradica 8, Vesterman 13, Dalo 6, Milosavljević 23, Malešević, Musli 2, Šalić 8, Andrić, Kinsi 25.

Pogledajte još