Koje su bolne tačke muškaraca

1. Možda će vam se učiniti čudnim, ali neki muškarci se loše osećaju ako nemaju nabildovane ruke, jer im se čini kao da ne pokazuju snagu. Ako su ruke pri tome još blede i tanke, čine ih jako nesretnima. Sva sreća pa se to može rešiti uz malo vežbanja.

2. Bivši momci veliki su neprijatelji samopouzdanja kod muškaraca. To se posebno ističe ako su ušli u ozbiljnu fazu veze i brinu s kime će ih sve devojka upoređivati.

3. Postoje muškarci koji su nesigurni u svoju seksualnost više od proseka i tada uvek biraju devojke koje nemaju mnogo seksualnog iskustva. Ako su u društvu devojke za koju procene da je imala više muškaraca, odmah se povlače.

4. Takođe ih mnogo plaši prvi seks s devojkom i kakav će dojam ostaviti, jer sve često ispada vrlo nespretno i s nedostatkom komunikacije.

5. Gubitak kose i ćelavost među muškarcima je jedna od najvećih noćnih mora iako mnogo devojaka obožava taj stil.

6. Prema stereotipima u kojima muškarac zarađuje hleb, mnogi mladići ponekad brinu da li bi trebalo zaista razmišljati na taj način ili se prepustiti modernom načinu života i sve deliti s partnerkom.

7. Ples – mala boljka mnogih mladića koji ne žele da se osramote na plesnom podijumu, a ponekad je to jedini način da dođu do devojke.

8. Jedan od najpoznatijih strahova zbog kojih se loše osećaju je onaj da su ušli u vezu koja prebrzo ide prema ozbiljnoj.

9. Prva seda dlaka na bradi ili u kosi može ih baciti u očaj.

10. Kad moraju da planiraju sastanak sa novom devojkom, na sto su muka kako to da učine, a da ne ispadnu nesposobni.

11. Mnogo ih muči kada bi trebalo da nazovu ili pošalju prvu poruku nakon sastanka, a da to ne bude prekasno ili prerano.

12. Na kraju, mladići zaključuju da je veoma teško udovoljiti devojkama i biti pravi muškarac. U jednu ruku osećaju da se od njih traži da budu senzibilni, nežni i brižni, a s druge strane baš te karakteristike ženama deluju kao slabost umesto poželjnih vrlina.

Izvor: 24sata

Pogledajte još