Jednostavni trikovi za mladolik izgled

1. Investirajte u kvalitetne preparate protiv starenje

Neinvazivni anti ejdž tretmani postaju veliki trend. Žene više ne kriju koliko novca potroše na kvalitetnu kozmetiku i kreme koje im pomažu da izgledaju mlađe.

2. Razradite strategiju vežbanja koja vam najviše odgovara

Čak i više nego lice, telo odaje koliko imate godina. Pronađite fitnes režim koji vam je prijatan i uzbudljiv. Kombinujte zumbu sa kardio vežbama, biciklizmom pa čak i šetnjom.

3. Promenite garderobu

Oblačenje kao starija žena ne dolazi u obzir, kao i nošenje stvari koje previše otkrivaju ili šljašte. Trik je da dopunjujete svoj orman najnovijim modnim komadima, ali da ekstremne stvari držite na odstojanju.

4. Zdravo se hranite

Vi ste ono šta jedete. Vodite računa o dijeti jer je zdrava ishrana najbolja strategija da izgledate mlađe uprkos godinama. Ona uključuje povrće i voće, a brzu i obrađenu hranu treba izbegavati.

5. Naspavajte se

Spavanje šest do osam sati dnevno je dobar način u borbi protiv starenja. Naporni i zahtevni poslovi mogu dovesti do nesanice čije su posledice bore, podočnjaci i nadute oči. Nedostatak sna može da ima negativne efekte na vaše telo i um i učini da izgledate starije.

Izvor: b92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.