ŠPANSKA SERIJA: Nije lako razumeti šta se sve dogodilo sa Sarom, Ivanom i Akijem!

Sara je htela da potpuno raščiste celu situaciju sve do kraja, ali to se, izgleda, nije završilo kako su očekivali pa su umesto ozbiljnog razgovora flertovali. Lepi Mića se našao u ulozi mirenja i pravdao je Ivanovo ponašanje time što je zaljubljen.

“Ako mi se priča o tebi, pričaću, ako mi dođe da te poljubim, prići ću i probaću”, rekao je Ivan.

“Budući da ne možeš bez mene nego me juriš po kući e onda ćemo ovako. Mi ćemo da pričamo, da se družimo, nećeš me ogovarati jer ni ja ne pričam o tebi, a ja ću da se ponašam kako hoću”, rekla je Sara dok je Ivan pokušavao da je poljubi.

Ivan je potom uzeo od Sare lančić koju joj je Aki dao kada je bio na Farmi i nije hteo da joj vrati.

“Znala sam da ćeš mi uzeti jer si ljubomoran”, rekla je Sara i dobila da će je dobiti nazad kada bude on ili ona izlazili sa imanje, a Simonida je dodala da će možda vratiti ako se Aki vrati na imanje.

“Šta ti znači lančić”, bio je uporan Ivan, a Sara je vapila da joj je vrati.

“Ne znači mi ništa, ali mi ga vrati”, htela je da joj uspomenu na avanturu sa pevačem bude blizu srca.

“Rekao sam da mi se Sara sviđa i da sam se zaljubio, a stvar koja me i dalje drži pored nje je to što znam kakav je njen odnos sa mnom i sa ostalim muškarcima u kući. Naš odnos se menja iz dana u dan. Susret sa Akijem je bio mnogo sumnjiv. Znam da su bili sat vremena iza ve-cea. Ne znam šta su tamo radili, ali znam da se nešto dešava”, rekao je Ivan Ognjenu.

Sa druge strane, Saša Popović isprovocirao je mladog pevača da kaže da se ljubio sa Sarom na žurci, i to ne u obraz. Andrija Marković Aki priznao je da se ljubio sa Sarom Trajanović. Bivši (od sinoć i sadašnji) farmer Aki u petak je napravio haos na žurci kada je otišao da se prošeta sa Sarom i poljubio je kod WCa.

Sara je i ovaj poljubac demantovala, kao i prethodni sa Ivanom Marinkovićem, ali se Aki ofirao u emisiji kod Saše Popovića “Narod pita”.

“Da, Sara i ja smo se ljubili iza WC. Ali ne u obraz, naravno”, rekao je Aki Saši.

Popović je najavio da Aki ulazi na Farmu i da ima tajni zadatak.

“Ulazim na Farmu i nadam se da će me svi lepo dočekati. Ja imam tajni zadatak, ali ne u vezi sa Sarom i Ivanom”, rekao je Aki i ponadao se da će se snaći na Farmi i da neće imati problema sa Ivanom.

Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.