Ko su tipovi od kojih treba bežati glavom bez obzira?

1. Dečko koji stavlja na Fejsbuk fotografije na kojima ne nosi majicu.

2. Smarač čiji je jedini kvalitet što vas vodi na skupe večere. Ne postoji obrok koji je vredan razgovora s ovakvim momkom. Bez njega, ješćete jeftine makarone, ali bar nećete gutati svoj ponos.

3. Frajer koji troši kao pijani mornar – na taticin račun. Svako od nas ume da pročačka po roditeljskom novčaniku, ali zbog stanarine ili doručka, ne zbog skupe garderobe i putovanja.

4. Kombinacija koju proganjate na Fejsbuku. Jednog trenutka je tu, drugog – puf – nestane. Želite da znate viđa li se s nekim, ali vas je sramota da pitate zajedničke prijatelje, pa ga uhodite po društvenim mrežama kao gladna životinja. Prestanite.

5. Seksi drugar koji ima devojku. Uvek kuka, kuka, kuka, baš ništa u vezi s njegovom devojkom mu ne odgovara? A usput pomene kako vam danas majica fantastično stoji u predelu dekoltea? Doviđenja, ortak.

6. Momak koji ima veliku ambiciju – popiti više od svih prisutnih. Zato što je teturanje i povraćanje seksi...? Molim?

7. Svako ko ima besmislenu tetovažu. Da li je objašnjenje neophodno?

8. Dečko koji se hvali time što je bio hapšen. Da li vam je potrebno da policija zakuca i na vaša vrata?

9. Frajer kog morate da ubedite da mu se sviđate. Onog trenutka kad shvatite da dubite na glavi i plešete na trepavicama da biste privukli njegovu pažnju pomislite: „Zašto nisam otišla pre pet minuta?“

10. Momak koji ne zna gramatiku. JeR zaista želite takvog? Mislimo da ne, jeL je tužno kada odrasla osoba još uvek nije na nivou do kog se stiže u osnovnoj školi.

11. Dečko koji ne čita ništa osim sportskih vesti.

12. Frajer koji vas gleda s visine. Zato što vas gleda s visine.

13. Onaj koji ne zna šta želi. Ovo je često u ranim dvadesetim – on bi da bude slobodan, da se ne vezuje, da upoznaje druge devojke, ali vi ste mu se, eto, prilično svideli i ne zna šta mu je činiti. Zato vi morate da znate – bežite od njega da ne biste u jednom trenutku shvatili da sedite s mačkom u krilu, potpuno sami, i gledate reprizu Prijatelja.

14. Dečko koji se sviđa vašoj najboljoj drugarici. To je uklesano u kamenu i nikada, nikada to ne smete zaboraviti.

Priredila: Tamara Sorak, Cosmopolitan.rs

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.