Serbia Wonderland festival: Kompletan line-up Miracle stagea

Vid Marjanović (1989) je DJ i producent iz Beograda. U njegovim DJ setovima možete čuti različite žanrovske fuzije, uglavnom je to izbalansirani spoj sledećih stilova: Techno, Progressive House, Minimal, Tech House, Deep House, Dub Techno, Psychedelic/Progressive Trance, Breakbeat... Kao uticaje navodi imena kao što su: Jean Michelle Jarre, Moby, Ott, The Chemical Brothers, The Prodigy, Parov Stelar, Hallucinogen, The Crystal Method, Laurent Garnier, Trentemoller...

Calavera i Manya su mladi DJ-evi i producenti iz Beograda koji su uz zasebna iskustva u DJ-ingu koja traju skoro deceniju, postali tim kasne 2012. godine. Uticaje pronalaze u delima mnogih različitih umetnika kao što su Slobodan Trkulja, Hans Zimmer, Daft Punk, David Morales, Kerri Chandler, Masters At Worki mnogi drugi – inspirisani njima svojom muzikom sve više uvode onog „organskog“ u house žanr.

X-Coast
je pseudonim iza kog stoji Bojan Čizmić ( Novi Sad ), DJ i producent koji insistira na elektronskom zvuku koji pokreće na ples. Do sada je poznatiji kao Cell D, Roy Fokker, ali i kao polovina dvojca The Good Guys.

Takođe, konkurs na kojem smo pozvali mlade umetnike, DJ-eve, producente i performere da se uključe u kreiranje festivala, je završen i to sa više od 200 prijavljenih. Hvala što želite da budete deo Festivala budućnosti! Svi koji prođu konkurs imaće priliku da svoje radove podele s publikom na Wonderland grupi, a oni koji uđu u uži izbor i da učestvuju u posebnom miksu Wonderland festivala. Konačne rezultate konkursa objavićemo 1. oktobra, paralelno sa programom Jungle Tribe Live Act Stage-a na kojem ćemo predstaviti najtalentovanije i najatraktivnije producente i muzičke stvaraoce.

Aktuelna cena ulaznice za festival je 890 dinara i važiće do 1. oktobra a organizatori napominju da je događaj skoro rasprodat i savetuju publiku da na vreme obezbede svoje karte. Svi koji kupe karte za prvi Serbia Wonderland, postaju osnivači festivala i dobijaju kartice ''Pisali smo bajku'' po koje će biti pozvani da dođu u prostorije Jungle Tribe-a, čime će im na narednim Serbia Wonderland festivalima biti obezbeđene posebne pogodnosti - prednost u kupovini karata po promotivnim cenama, pokloni iznenađenja, besplatne karte za warm up događaje...

Publika sama gradi svoj festival budućnosti i u toku je glasanje na Facebook stranici (www.facebook.com/serbiawonderlandfestival) za narednu godinu. Bira se lokacija, trajanje festivala, broj stejdževa, scenografija, cena karte, line up, žurke zagrevanja za festival i ovo je jedinstvena prilika da publika sama odredi kakav festival budućnosti u Srbiji želi. Uzimamo stvar u svoje ruke!

Wonderland festival
http://www.serbiawonderland.com/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.