fbpx

NASTAVLJA PO STAROM: Majli Sajrus gola na naslovnici (FOTO)

Mlada pevačica, koja poslednjih mesec dana ne prestaje da skreće pažnju javnosti na sebe, pozirala je gola za naslovnu stranu čuvenog magazina "Rolling Stone". Ipak, zanimljivije je ono što je za pomenuti magazin rekla.

Tetovaže, undercut, isplaženi jezik i razmazana šminka samo su dokaz da Majli definitivno više nije mlada Diznijeva zvezda. Pevačica je u intervjuu za magazin priznala da je malo preterala u igranju sa Robinom Tikom na dodeli MTV nagrada, ali kaže da nije radila ništa što je njemu smetalo.

"Niko nije govorio o muškarcu iza moje zadnjice. Svi pišu da sam ja izazovno igrala, ali rekla bih da se on nije žalio već to prihvatio", rekla je.

Zvezda je priznala da se pomalo ljuti na javnost posebno zato što su u Americi zastupljeni dupli standardi.

"Evo pre neki dan sam gledala seriju ’Breaking Bad’ i bila je jedna scena gde lik priprema drogu. Dakle, u toj epizodi je klasičan priručnik, neko to zaista može uraditi. A ovamo mene svi kritikuju zbog ponašanja u javnosti"

Majli se takođe osvrnula i na kritike Bruk Šilds koja je bila zgrožena njenim nastupom nazvavši ga „očajničkim“.

"Bruk Šilds je glumila sa 12 godina prostitutku u filmu. O čemu pričamo?", rekla je i dodala da joj nije bila namera da bude seksi tokom kontroverznog nastupa već da se dobro zabavi.

B92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.