Vranje: Uskoro smene SNS odbornika

Dragan Nikolić, koji je i član Glavnog odbora SNS, na konferenciji za novinare je rekao i da je ta stranka u Vranju "počinila najveći greh kada je pobedila koaliciju oko SPS-a na izborima (za mesne zajednice) 28. aprila ove godine zbog čega je na sve moguće i nemoguće načine proskribovana".

"SNS ima jedan datum, to je 28. april 2013. godine, kada se pokazalo da nekima koji su u ovoj stranci nije stalo do stranke, pokazalo se da neki drugi centri moći upravljaju ovim ljudima. Neki od njih nisu našli za shodno da animiraju svoje roditelje ni ukućane da glasaju za SNS, a hteli bi da budu funkcioneri SNS. To neće moći da bude niti je prirodno", kazao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, SNS u Vranju zna šta hoće a to je osvajanje i formiranje vlasti na narednim lokalnim izborima bez koalicionog partnera sa kojim bi morali da sklapaju kompromise.

"Na sledeće (lokalne) izbore idemo sa ljudima koji su spartanci, sa ljudima koji hoće da pobede možda i jače od sebe ako veruju u sebe. Mi kao stranka menjamo lice grada Vranja i očigledno se vidi pečat nekih novih ljudi kojima je stalo da Vranje bude mnogo lepše", kazao je Nikolić.

Na konferenciji za novinare predstavljena su i dva nova člana SNS, direktorka Zavoda za javno zdravlje u Vranju Eržika Antić, koja je do sada bila član Ujedinjenih regiona Srbije i predsednik klastera proizvođača obuće iz Vranja Zoran Stojiljković, koji je rekao da je pristupio SNS zato što "svi zahtevi koje privrednici upute na lokalu odmah dobiju odgovor".

Vladajuću koaliciju u Vranju su nakon poslednjih lokalnih izbora formirali SPS i SNS da bi im se kasnije priključio i URS.

Pogledajte još