MARIJANA MATEUS IZAZVALA UDES: Povređeni dete i majka!

Nesreća se desila jutros oko 7.45 časova na Dorćolu, na uglu Dobračine i Ulice braće Jugovića kada su, kako nezvanično saznajemo, povređeni majka i dete od 2,5 godina, koji su prebačeni u Urgentni centar. Dete ima posekotinu brade i povredu glave, dok majka ima hematom. Otac je ostao nepovređen. Marijana Mateus je vozeći džipa "audi Q7" udarila u automobil "jugo 45" koji se od jačine nekoliko puta zarotirao i udario u stub.

Povodom saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovala oglasila se i Marijana Mateus.

"Nažalost, desila se saobraćajna nezgoda koja je izazvana mojom nepažnjom, na uglu Dobračine i Braće Jugovića. Svesna sam da je puka sreća da posledice nisu ozbiljnije, ali i ove koje su nastale prihvatam na sebe. Vozila sam 40km/h, na lice mesta sam pozvala policiju kako bi napravili zapisnik o udesu i šteti. Iskreno mi je žao zbog materijalne štete i neprijatnosti koju su pretrepeli ljudi iz drugog automobila i javno im se izvinjavam zbog toga”, rekla je modna kreatorka Marijana Mateus.

Veća materijalna šteta na drugom automobilu je privukla pažnju prolaznika koji su se okupili, pa čak i fotografisali. Marijana je vidno bila van sebe, tvrde očevici, ali ipak dovoljno pribrana da bude uz porodicu čiji automobil je prošao sa drastično većim oštećenjem od njenog.

Kurir

Pogledajte još