NOVI SKANDAL: Suđenje Maji Nikolić za diskriminaciju na "Dvoru"

Pevačica je jasno stavila do znanja da ostaje pri svojim ranijim iskazima da je ni zakon ni sud neće naterati da zavoli Jevreje koji su bombardovali Srbiju, dok je pevač kao dokaz priložio izjavu predsednika Saveza jevrejskih opština da su ga Jevreji razumeli i da ga ne terete, kao i stranice novina objavljene u njihovoj štampi.

Sudija je odlučila da se odgleda snimak šoua u trajanju od sat vremena koji je dostavio Pink i zaključila da je reč o igri suđenja po zadatku dobijenom od zadruge. Tuženi su tvrdili da nisu vređali Jevreje, a da su njihove izgovorene reči u interesu igre i odgovor provokacijama učesnici Miki Kostić i da se to može protumačiti kao šala.

- Sve ovo mi je smešno jer nema krivičnog dela. Država treba da se bavi ozbiljnijim slučajevima, a ne da preko mog imena zbog nekih neraščišćenih računa pokušava da ruši ugled televizije na kojoj sam bila u rijalitiju. Već dve godine ponavljam da se ne osećam krivom i stojim iza svega što sam rekla. Ne postoji nijedan zakon, nijedan sud koji će me naterati da volim Jevreje koji su nas bombardovali. To se ne odnosi na ceo njihov narod, niti ja delim ljude po nacionalnosti. Mrzim one koji su nas bombardovali i nikad neću zaboraviti koliko je naše dece i ljudi poginulo - rekla je Maja.

Kurir

Pogledajte još