Otkrivena tajna Jelene Karleuše?!

Na imanju u Lisoviću tek sada se zahuhtavaju prave svađe, ali padaju teške reči koje su očigledno čuvane kao kec u rukavu. Kao što je i bilo očekivano jer je poznata kao osoba koja ima kratak fitilj, Zorica Marković je bila pokretač, pa je tako izvređala pop pevačicu Jelenu Karleušu, rekavši da je na početku karijere imala 120 kilograma, što do sada niko nije znao, a ni video. Sve je krenulo tako što je Divna Karleuša isprovocirana izjavila da su neki pevači, koji se nalaze na farmi, teški foliranti.
- Vi ste teški foliranti. Namazani svim bojama, ali niste igrači, za to je potrebna pamet - rekla je Divna, na šta je Zorica Marković skočila i krenula da se brani.

- Ma, ko si bre ti da meni pričaš da sam folirant. Ti si ta koja ovde tračari i folira se - rekla je folk pevačica, a onda prešla na Divninu ćerku Jelenu:
- Jelena Karleuša je prvi put uzela mikrofon sa mnom u Grockoj. Divna je tada dovela, znaš na šta je ličila, imala je tada 120 kilograma! - ispričala je Markovićeva farmerima koji su je pomno slušali.

Ovo nije čula pevačicina majka, što je u neku ruku i bolje za Markovićevu, jer iz ranijih javnih prepirki znamo da je starija Karleuša uvek oštra kada joj neko kaže lošu reč za ćerku. Nakon uvreda na Jelenin račun, Zorica je oplela i po starijoj Karleuši:

- Ko je ona? Kako sme da pljuje po mojoj karijeru i po mom hlebu? Ja se nikada nisam je*ala za karijeru, krv sam propišala da bih bila ovo što sam danas. Ne znam ko će pre izaći, ali na**bala je od mene, neću joj tako lako sići sa grbače. Uvredila me je za ceo život - siktala je pevačica.
Divna je na samom početku rijalitija „Farma“ ušla u koflikt sa Markovićevom, jer je uvek branila stavove mladih, kao što je slučaj bio i pre dve noći kada je štitila manekenku Saru Trajanović.

PR služba JK:
Slike govore više od reči!
Da Zorica Marković ipak nema baš dobro pamćenje, podsetio nas je portparol Jelene Karleuše, koji smatra da je ovakvim lažima Zorica Marković samo htela da skrene pažnju na sebe, a kao dokaz ukazuju na sliku koja govori suprotno.
- Jelenin prvi nastup pred publikom uživo bio je u Hali sportova u Novom Beogradu davne 1995. godine. Postoje i slike. Verovatno je Zorica ovim neistinama htela da skrene pažnju na sebe - rekao je PR Jelene Karleuše, Zoran Birtašević.

Izvor: Alo!

Pogledajte još