Bacio tela roditelja u septičku jamu, pa proslavio puštanjem muzike

Vatrogasci i policija satima su izvlačili tela supružnika iz septičke jame

Sin ih je ubio udarajući ih letvom u dvorištu kuće. Pretpostavlja se da je zločin počinjen pre najmanje nedelju dana. Pretpostavlja se da su ubijeni u jutarnjim časovima jer su bili u pidžamama.

Komšije navode da su nesretne supružnike poslednji put videli 14. septembra, a da se iz kuće Stamenkovića ovih dana čula samo muzika koju je puštao Dragan. Inače, sin je pod izgovorom da ne zna gde su mu roditelji, pre dva dana, zajedno sa ujakom policiji prijavio njihov nestanak.

"Kada je policija juče ujutro došla u kuću zatekla je Dragana sa nevenčanom suprugom, koja je bila u modricama. Veruje se da ju je on istukao jer ga je prijavila policiji da je ubio roditelje i njihova tela bacio u septičku jamu. Ona je prisustvovala uviđaju, ali joj je pozlilo pa je prebačena u bolnicu, odakle je odvedena na informativni razgovor u policiju, koja utvrđuje da li je imala udela u prikrivanju zločina"
kaže sagovornik Blica.

Komšije svedoče da se zločin mogao naslutiti.

"Dragan je već pretio roditeljima da će ih ubiti i kada sam Slavenku poslednji put videla požalila mi se: „On će nas ubiti“. Oca je prošle godine gađao nožem, ali ga, srećom, nije pogodio. Doveo je tu neku gospođu, koju vozi motorom. Kikotala se poslednja tri dana, čulo se smejanje iz kuće. Strašno"
, kaže komšinica Ivana Novović.

Dragan, koji je prodavao delove na buvljaku, nevenčanu suprugu je doveo pre mesec dana u porodičnu kuću, ali se njegovi roditelji nisu slagali sa tim potezom. Komšije navode i da je to mogući povod sukoba između sina i roditelja.

Blic

Pogledajte još