fbpx

Novi Sad: Dečaci šutirali putnike, otimali im torbe i skidali pantalone pred njima

Policija je protiv dvojice podnela krivične prijave, dok je treći u bekstvu.

Prema rečima očevidaca, najgore je prošao putnik iz Bačkog Jarka D.K. kojeg su prvo šutirali, zatim mu oteli torbu, dok su Novosađaninu M.Z. prsnuli suzavac u oči.

Očevici kažu da se sve odigralo veoma brzo, ali su za samo nekoliko minuta trojica osnovaca napravila opštu pometnju i haos na stanici. "Najpre su pretrčali preko pruge i došli na peron.

- Odmah su počeli da skidaju pantalone pred putnicima. Pokazivali su gole zadnjice i šokirali sve prisutne - kaže Kristina Šarić koja je tog dana bila sa ocem i trogodišnjom ćerkom na peronu.

Ona priča da su maloletnici potom maltretirali starijeg čoveka koji je čitao novine na klupi. Iz čista mira jedan mu je oteo novine, a druga dvojica su ga udarala po glavi.

- Kada je čovek pokušao da ustane, gurnuli su ga na žičanu ogradu i pobegli sa njegovom putnom torbom. Moj otac ih je sa tim čovekom pojurio i oni su bacili torbu i udaljili se sa stanice - navodi ona.

Drugi očevici kažu da su ih videli na dečijem igralištu gde su šutirali i lomili klackalice, a potom su radniku iz obližnje hamburgerije M.Z. (51) ukrali četiri flaše soka i otišli u park pored Međumesne autobuske stanice.

U parku je policija uhapsila dvojicu, a treći je pobegao.

Drugi očevici kažu da su ih videli na dečjem igralištu gde su šutirali i lomili klackalice. U parku je policija uhapsila dvojicu, a treći se izgubio pre dolaska policije.

Majka trogodišnjaka Nataša Mijić kaže da je na dečjem igralištu doživela da dečak od 14 godina naočigled mališana lomi mobilijar i tera decu s ljuljaški.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.