Ceca: Publika je moj najbolji lek!

- Nakon što joj je u KBC „Dragiša Mišović“ ustanovljena aritmija, Ceca veoma vodi računa da ispoštuje terapiju koju su joj lekari prepisali. Redovno odlazi na kontrole, a desetak dana išla je i u hiperbaričnu komoru. Poznato je da udisanje čistog kiseonika povećava energiju i dovodi do akutne detoksikacije organizma, tako da je, zahvaljući toj metodi i savetima vrhunskih doktora, uspela da se oporavi od posledica izazvanih stresom i umorom nakon veoma uspešne turneje, objavljivanja novog albuma i spektakularnog koncerta na Ušću - otkriva naš izvor blizak najvećoj balkanskoj zvezdi.

Da se oseća mnogo bolje i da je spremna da s Nišlijama provede nezaboravno veče, potvrdila nam je i Ceca.

- Jedva čekam da se vidim s fanovima u južnoj Srbiji. Publika je moj najbolji lek. Kad izađem na scenu, ta energija koju tokom koncerta razmenjujemo utiče na mene kao najjači medikament - kazala je pevačica.

Inače, kapije na Tvrđavi u subotu se otvaraju u 18 časova, a koncert će početi najkasnije do 20.30, tako da i oni koji stignu prvi neće dugo čekati svoje omiljene hitove. Uz vrhunsku produkciju, svetlosne efekte i pre svega Cecin glas, Niš će dobiti pravi spektakl nalik onom koji je bio na Ušću na Vidovdan.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.