Dragan Đurić. Naši uspesi mnogima smetaju!

U četvrtak se pojavila informacija da je Darko Grubor pretio Nađu, prema izvorima u policiji, ali je sportski direktor šampiona Srbije izjavio da je bio u policiji, ali da nije bilo reči o podnošenju bilo kakvih prijava.

“Kada sam pročitao novine najpre nisam mogao da verujem čime se ljudi bave, a još me više začudilo to što se tako nešto našlo na naslovnoj strani. Ja da šaljem batinaše na Alberta Nađa? Ne znam šta bih rekao na takvu gomilu gluposti i budalaština. Uostalom čuli ste i šta vam je Albert Nađ rekao na tu temu”, rekao je Đurić za Večernje novosti.

Tokom leta su stizali jasni signali o disonantnim tonovima na relaciji Nađ – Đurić, najviše zbog neslaganja sportskog sektora sa prodajom, pre svega Aleksandra Mitrovića, ali i Ivana Ivanova.

Nađ i ja nemamo nikakav problem, normalno funkcionišemo. Ovo što se pojavilo je nešto što nije vredno nikakvog komentara. Pre narednog pitanja Đurić je napomenuo da ga ne bi čudilo da iza cele priče stoji ‘kuhinja’ čiji je cilj urušavanje Partizana. Naši uspesi mnogima smetaju, pa me ne bi čudilo da je svesno izabran ovaj trenutak, kada nas u nedelju očekuje derbi sa Vojvodinom u Novom Sadu. Pokušavaju da nas destabilizuju lažima, ali uveren sam da neće uspeti u tome”, završio je Đurić.

Pogledajte još