Gravitacija 3D

Uvek sam bio zadivljen svemirom i imao sam želju da ga istražim“, rekao je reditelj, producent i ko-scenarista filma Alfonso Kuaron i dodao „Ima nešto mistično i romantično vezano za ideju da se odvojite od Zemlje, a opet neshvatljivo je da budete negde gore, kada je život ovde.”

Dobitnica Oskara Sandra Bulok ostavila je svoje otiske i autogram na Bulevaru slavnih, baš povodom ovog filma!
(old_image)

Dobitnici Oskara, Sandra Bulok (Slepi ugao) i Džordž Kluni (Siriana) tumače glavne uloge u uzbudljivom filmu koji vas vodi na putovanje kroz neistražene i nezaboravne delove svemira, „Gravitacija“.

(old_image)


Sandra Bulok tumači lik dr. Rajan Stoun, na njenoj prvoj misiji u kosmos, koju predvodi iskusni astronaut Met Kovalski (Džordž Kluni). Ali na njihovom putu događa se velika katastrofa, njihova letilica biva uništena i njih dvoje ostaju potpuno sami, da plutaju kroz mračan i neistražen prostor. Zaglušujuća tišina im otkriva da su izgubili svaku vezu sa Zemljom, a time i šansu da budu spaseni. Dok strah prerasta u paniku, svaki udah podrazumeva da se smanjuju i zalihe kiseonika, a jedini spas može da bude samo još dublje uvlačenje u zastrašujući beskraj.

Režija: Alfonso Kuaron
Uloge: Sandra Bulok, Džordž Kluni

(old_image)

Pogledajte još