Uprava 'Ušća': Kolosej zatvoren jer nisu poštovali obaveze prema Ušću

"Odluka da se prekine saradnja doneta je nakon sudskog procesa koji je vođen sa kompanijom ''Strike Investment'' zbog nepoštovanja obaveza prema ŠC ''Ušće''. Na taj način ''Ušće'' je sprečilo dalje prouzrokovanje ozbiljnijih posledica", stoji u obrazloženju zatvaranja bioskopa "Kolosej".

Prethodno se danas oglasila uprava kompanije "Strike Investments" tvrdeći da su "iznenada i na protivpravan način sprečeni od strane uprave i obezbeđenja ''Ušća'' da koriste i omoguće funkcionisanje bioskopa, kuglane, slot kluba i drugih zabavnih sadržaja".

"Imajući u vidu dugogodišnju dobru saradnju, a pogotovo interes svih naših cenjenih gostiju, Kolosej će pokušati da sa upravom 'Ušća' dogovori mogućnosti za rešavanje nastale situacije", navedeno je u saopštenju.

U Ušću kažu da je kompanija "Strike Investment" bila upoznata sa svim činjenicama i aspektima poslovanja sa šoping centrom i dodaju da poslovanje sa zakupcima spada u domen poslovne tajne i da nikada ne iznose u javnost detalje potpisanih ugovora, čime štite odnos sa partnerom i održavaju profesionalni odnos.

Uprava Ušća, kako je navedeno, uveliko rešava situaciju sa posetiocima koji su imali zakazane termine i kupljene karte i moli sve da budu strpljivi i da imaju razumevanja.

"Prostor će uskoro biti ponovo otvoren sa istom namenom i bogatom ponudom, interesantnom i jedinstvenom za posetioce", stoji u saopštenju "Ušća".

Distributerske kuće su početkom ove sedmice dobile informaciju da "Kolosej" do daljnjeg neće raditi bez obrazloženja zbog čega je jedan od najposećenijih bioskopa u Beogradu iznenada zatvoren.

Izvor: Novimagazin

Pogledajte još