Katić: Bićemo najbolji kada to bude najpotrebnije

"Atmosfera je fenomenalna, pravi su odnosi u ekipi i lako je raditi i trenirati u takvom okruženju. Želim da budemo zdravi, da dobro radimo, da idemo korak po korak i da budemo najbolji kada to bude najpotrebnije", rekao je Katić novinarima u Beogradskoj areni, u sklopu Evroliginog dana za medije.

Košarkaš crveno-belih Marko Simonović rekao je da će Zvezdino vreme doći "tek posle Nove godine".

"Ove godine smo mnogo bolje podneli pripreme, ali to ništa ne mora da znači, jer moramo da se 'dižemo' iz utakmice u utakmicu. Mnogo toga je iza nas i naše vreme će doći tek posle Nove godine. Ima vremena za sve, polako", rekao je Simonović.

Mladi centar Zvezde Luka Mitrović rekao je da navijači opravdano imaju velika očekivanja i da mu je velika konkurencija u ekipi podstrek za bolji rad.

"Zvezda i njeni navijači uvek imaju velika očekivanja. Napravljena je odlična ekipa, pa su ta očekivanja opravdana. Igranje u Evroligi ove godine je velika stvar i jedva čekam da počne. Kao mladom
igraču velika konkurencija mi ne predstavlja problem nego podstrek za još naporniji rad i da vidim koliko sam napredovao u donosu na prošlu sezonu",
rekao je on.

Mitrović je dodao da je u pripremnim utakmicama dobio veću minutažu i da se trudi da opravda poverenje trenera.

Beta

Pogledajte još