Vučić o Prajdu: Huligani nisu pobedili državu

"Huligani nisu pobedili državu. Znao sam da će biti takvih komentara i pitam se šta bi bilo i ko bi pobedio da je neko poginuo. Doneli smo najbolju odluku u interesu države, a sutra će verovatno biti drugačije, kada bude više tolerancije", rekao je Vučić novinarima u Koceljevi.

On je rekao da se postavlja pitanje cene održavanje Parade ponosa. "Da li bi ta cena bila 100 polupanih radnji ili stradali policajci i neko od napadača?", rekao je Vučić i dodao da nikada nije dao nijednu homofobičnu izjavu.

Vučić je dodao da on nije bio za održavanje Parade ponosa i da se neće kriti iza drugih. On je rekao da razume zabrinutost ljudi sa zapada, jer se radi o ljudskim pravima, ali da je srpska Vlada donela odluku u interesu građana.

"Ja sam juče otvorio pogon u kojem će biti zaposlen 421 radnik ali to nije prošlo ni kao vest u Srbiji", rekao je Vučić. Vučić u Koceljevi prisustvuje Sajmu zimnice na kojem se okupilo više od 140 izlagača. Pre posete tom sajmu, Vučić je posetio takmičenje u kuvanju gulaša.

Izvor: Kurir

Pogledajte još