Beograd: Devojka upucana na splavu Lasta

Ona je rekla da je devojka povređena iz vatrenog oružja oko četiri ujutru na splavu "Lasta", ali i da je bilo poziva hitnoj pomoći sa mnogih drugih splavova zbog tuča i alkoholisanog stanja.

Prema njenim rečima, u subotu ujutro oko četiri sata na Smederevskom putu došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život.

"Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći Kaluđerica u direktnom sudaru dva automobila jedna osoba je izgubila život, dok je sedam povređeno, od kojih troje nešto teže", rekla je Macura.

Oko 22 sata jedna ženska osoba oko 22 godine zadobila je na Zrenjaninskom putu, kao pešak tupe povrede oba skočna zgloba, dok su oko 22.55 u sudaru na Surčinskom putu povređene dve ženske osobe starosti oko 22 i 29 godina, iz dva različita vozila.

One su prebačene u Urgentni centar sa zadobijenom tupom povredom leve podlaktice, odnosno istegnućem vrata.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Ovčanskom putu nešto iza ponoći povređena je ženska osoba starosti oko 19 godina, dok je u tri sata posle ponoći, takođe, u saobraćajnoj nezgodi, na izlazu iz Umke povređena jedna osoba koja je prevežena u Urgentni centar.

U toku noći Hitna pomoć je intervenisala ukupno 113 puta od čega 28 na javnom mestu.

Tokom 24 sata Hitna pomoć je intervenisala ukupno 225 puta.

Izvor: Novosti

Pogledajte još