Ljubavni horoskop za oktobar

OVAN

Venera u Strelcu donosi vam avanturistički mesec sa puno izazova. Do sredine meseca mnogi pripadnici vašeg znaka imaće bitku u ljubavi ili neku krizu koja može da rezultira raskidom. Ako otputujete možete da doživite romansu na putovanju. U oktobru ćete imati utisak da vam je ljubav daleko, pa ćete biti skloni da maštate o osobi koja nije iz vašeg grada. Vage će vam biti privlačne.

BIK

Izlazak Venere iz Škorpije već vam je doneo rešenje u nekom emotivnopm odnosu koji je bio u krizi prethodnih nedelja. I dalje ćete sretati osobe iz prošlosti i razmišljati da se pomirite sa osobom koja vam je bila bliska. Oko 10.oktobra ulazite u fazu kada ćete biti liberalniji u ljubavi, pa je moguće da započnete vezu na osnovu samo fizičke privlačnosti. Device i Škorpije će flertovati sa vama.

BLIZANCI

Iako će Venera uticati da zračite veoma harizmatično na osobe suprotnog pola, vama je u ovom trenutku potrebno mnogo više od običnog flerta da bi da vas nešto emotivno pogodilo. Bićete u fazi kada ne objašnjavate sebe bilo kome i ne treba da dozvolite da poslovna situacija utiče na vaše privatni život. Neki Blizanci će se odlučiti da započnu emotivan život sa osobom koja im je draga.

RAK

Planetarni uticaj ukazuje da je za pripadnike vašeg znaka već nekoliko meseci vreme da proširite porodicu ili započetene zajednički život sa partnerom. Od sredine meseca možete imati nesporazume sa voljenom osobom, što će biti proizvod loše komunikacije. Ne zaboravite da je ovo vaša godina kada je sve nemoguće moguće i da Jupitera obasjava vaš znak.

LAV

Do sredine mesec Mars mnogim pripadnicima vašeg znaka donosi konflikte i nesporazume sa osobama suprotnog pola. Međutim, Venera vam donosi zanimljiva poznanstva od 10.oktobra kada možete da očekujete nove osobe u vašem životu. Poznanstva preko interneta ili ona koja vam liče na igru sudbine počeće da vam se dešavaju u ovom mesecu. Mnogi Lavovi zaljubiće se neplanirano. Takođe, na mestima javnog tipa ostvarićete poznanstva koja će vam prijatni. Do sredine meseca pokušajte da ne budete prestrogi prema osobama koje su vam drage.

DEVICA

Merkur u trećem polju utiče na vas tako da želite da ubedite sve osobe u svoje stavove, pa čak i osobe do kojih vam je stalo. Uz kombinaciju Marsa od sredine meseca možete biti veoma drastični sa nekim izjavama i na taj način neke osobe nesvesno povrediti. Obnovićete kontakte sa osobam iz prošlosti. Probjate da se ne inatite sa osobama koje su vam bliske.

VAGA

Romantične poruke, pisma, SMS poruke i komuniacija preko interneta obeležiće mesec oktobar na ljubavnom planu. Kriza koju i dalje osećate u ljubavi prolazi do sredine meseca. Mars u dvanaestom polju ukazuje da treba da budete obazrivi kome poklanjate poverenje. Strelac će vam biti veoma zanimljiva osoba za komunikaciju, dok jedna Devica može da deluje iscrpljujuće na vas.

ŠKORPIJA

Prvih nekoliko dana meseca i vi i partner treba da budete tolerantni ako želite da vam odnos opstane. Drugi deo meseca ukazuje da ćete imati mnogo veću podršku od voljene osobe, pa čak i finansijsku. Mars u Devici u drugom delu oktobra učiniće vas prijatelsjki nastrojenim i manje nervoznim. Zbog Saturna ste osetljivi i ranjivi, pa partner može često biti u problemu da razume stanja kroz koja prolazite.

STRELAC

Venera koja ulazi u vaš znak usloviće mnoštvo flertova, udvaranja ali i zaljubljivanja. Oktobar može da vam donese novu ljubav ukoliko ste slobodni. Merkur u polju tajni može negativno da utiče na Strelčeve koji su u dužoj vezi jer će usloviti nepoverenje i spoznaju nekih tajni koje vam ne odgovaraju. Dame Strelčevi ne treba sebi da dozvole da se upuštaju u vezu sa muškarcima koji nisu slobodni, bez obzira koliko vam bilo izazvono da se upustite u nešto nepoznato.

JARAC

Venera u Strelcu donosi vam tajne, misteriozne ljubavi, ali i osobe koje su u inostranstvu. Mnogi pripadnici vašeg znaka u ovom periodu nisu spremni za vezu već za prijateljstvo. Možda to i jeste najbolji način da započnete nešto novo. Škorpije će vam biti veoma privlačne, a o Strelčevima ćete maštati. Vaša rezervisanost može pogrešno da bude shvaćete pa imajte u vidu kako se ophodite prema osoba koje su vam važne.

VODOLIJA

Icrpljujući uticaj Marsa i Saturna mnoge pripadnike vašeg naka naveo je da se ohlade i budu slobodni. Venere ukazuje da ćete osetiti emotivnu povezanost sa osobom koja vam je prijatelj. Možete lako biti u dilemi da li je to prijateljstvo ili ljubav. U drugom delu meseca osetićete olakšanje i nećete imati potrebu da se svađate sa osobama suprotnog pola. Jedna Vaga iz inostranstva može da privuče vašu pažnju.

RIBE

Jupiter je mnogim Ribama već doneo ljubav i to sa romantičnim Rakom, dok kod ostalih i dalje čeka da se probudite iz začaranog sna. Merkur ukazuje da će jedna Škorpija uspeti da vas zaintrigira ali da ćete imati strožije kriterijume u ljubavi. Muškaci Ribe osetiće privlačnost prema osobi koju sreću preko posla, dok će dame maštati o osobi koju znaju već duže vreme. Ako ste u braku, od sredine meseca svađe će biti učestalije.

Izvor: Pressonline

Pogledajte još