IZNAJMITE IH: Znate li koliko je veče sa Željkom Joksimovićem ili Katarinom Radivojević?

Nedavno je počeo da radi sajt selebritiakcija.rs preko kojeg možete da rentirate poznatu ličnost. Trenutno je moguće iznajmiti samo pet ljudi, ali kako saznajemo, očekuje se proširenje ponude. Potrebno je samo da pobedite na licitaciji koja traje nešto više od mesec dana.

Početna cena je 5.000 dinara, a na akciji ubedljivo vodi Saša Kovačević. Odmah iza pevača po visini ponude su dve glumice, Katarina Radivojević i Marija Karan. Pored pomenute trojke moguće je provesti dan i u društvu Željka Joksimovića i Vlade Mandića.

- Večera sa Sašom Kovačevićem trenutno je dostigla cenu od 200 evra. Ipak, najbolju priliku da upozna javnu ličnost dobiće srećnik koji odabere glumicu Katarinu Radivojević. Ona će mu priuštiti zajedničko ispijanje prve jutarnje kafe, odlazak na pijacu i trening. Joksimović će pobednika povesti u svoj studio, gde će dobiti priliku da vidi kako se nastaje njegova muzika - kaže izvor Kurira.

Lepa strana celog projekta je što će novac otići u humanitarne svrhe.

- Na upoznavanje će fan morati da čeka do šest meseci, a ukoliko nije iz Beograda, nisu mu obezbeđeni smeštaj i troškovi dolaska. Sa sobom ne može da povede nikoga osim roditelja ili staratelja - ako je maloletan - zaključuje naš sagovornik.

Slične kompanije u regionu brzo su završile svoje poslovanje, a nadamo se da ovaj pionirski poduhvat doživeti bolju sudbinu.

Kurir

Pogledajte još