Kako da pronađete dečka za mesec dan

1. Pitajte svoje prijatelje poznaju li nekog momka koji nema devojku. Iako vam takva otvorenost može zvučati čudno, barem ćete biti sigurne da vam neće preporučiti lošeg momka.

2. Prihvatite mantru "Nemam šta da izgubim". Iako je ova izreka kliše, setite se da hrabre devojke uvek uhvate najbolje momke.

3. Vaš pogled je ključ svega - Lagano nagnute glave na stranu, pogledajte prema gore uz senzualan osmeh. Ova poza momcima pokazuje da je u redu prići i verujte nam, deluje!

4. Muškarce plaše velika ženska društva, zato se u kafić uputite u pratnji najviše dve drugarice. Kada ugledate momka koji vam se sviđa, izdvojite se od svojih drugarica i skenirajte prostoriju. Kada uđe u vaš vidokrug uputite mu ONAJ pogled. Na taj način ćete ga doslovno pozvati da vam priđe.

5. Zavodljivim govorom tela raširite mrežu i podarite osmeh svakom dobrom tipu koji prođe.

6. U teretanu dolazite malo ranije kako biste zauzele mesto pored zgodnog dečka od kojeg ćete kasnije zatražiti i privatan trening.

7. Znate one mejlove koje vam kolege šalju o okupljanjima i druženjima? Hm, pa slobodno odgovorite na jedan.

8. Umesto ručka u zatvorenom prostoru, prošetajte centrom grada. Kada primetite zgodnog tipa u kafiću ili na klupici u parku, sedite blizu njega i započnite neobavezan razgovor o hrani ili tome šta radite u životu.

(old_image)

9. Pridružite se grupi u kojoj ćete sarađivati sa muškarcima, možda nekom sportskom klubu ili neprofitnoj organizaciji.

10. Praćenje vašeg bivšeg na Fejsbuku se završava sad. Umesto toga, bolje potražite momke u koje ste bile zaljubljene u srednjoj školi. Pošaljite im poruku kako ste ih slučajno videle i da ne možete verovati kako su promenili, na bolje naravno.

11. Flertujte s minimum tri tipa na mestima na kojima to nikada ranije niste radile.

12. Trebale ste već dobiti par odgovora od prijatelja koji vam nameštaju dečka. Recite im da slobodno proslede broj određenim tipovima za koje biste mogle biti zainteresovane.

13. Sećate se tipa iz teretane? Sledeći put kada naletite jedno na drugo recite mu Hej, kako si? Kao da ste stari prijatelji. Stručnjaci su dokazali da ljude više privlače oni koji su bliski s njima.

14. Vozeći bicikl zamolite jednog od momaka u parku da vam preporuči kojim putem da idete dalje jer ste prvi put na tom mestu. Nešto nam govori da će vam se i on pridružiti.

15. Ako ste upoznale super tipa u organizaciji u kojoj volontirate, a posebno ako imate popis brojeva telefona nazovite ga i pitajte kada ćete se opet videti.

16. Izlazite u kafiće radnim danima. Zaobilaženje mase koja izlazi vikendom pomoći će vam da ostvarite bolju povezanost sa muškarcima.

17. Nakon par dana biste trebale primiti odgovore od momaka iz prošlosti. Ako je tako, nekom od njih predložite da se nađete na kafi i ispričate.

18. Bilo da se nalazite u lokalnom kafiću ili na utakmici, stanite blizu slatkog momka i njegovih prijatelja. Kada god čujete nešto poznato uključite se: “Hej, nisam mogla da ne čujem i ja sam iz tog dela grada. Kako vam se sviđa utakmica?”

19. Napravite zabavu i pozovite nekoliko prijatelja. Recite svakom gostu da povede jednu osobu koju ne poznajete. Bez obzira hoće li vam se neko svideti ili ne, proširićete svoj društveni krug, jer ako ništa drugo neko od njih zna potencijalne momke.

20. Na putu do kuće, svratite negde gde nikada do sada niste bile, npr. u novootvoreni kafić. Lakše je iskoračiti iz sigurne zone i napraviti korak u nepoznatom okruženju.

(old_image)

21. Tagujte sve nove prijatelje na fotografiji od sinoć. Vaši zabavni opisi slika podsetiće ih na vas i otvoriti mogućnost novih poznanstava.

22. Organizujte happy hour sa zgodnim kolegom i povedite nekoliko prijatelja.

23. "Slučajno" naletite na seksi muškarca u trgovini. To je automatski pokretač razgovora (neko prvi mora da kaže “Izvini”) i fizički kontakt koji poznanstvo čini intimnijim.

24. Polako stižemo do završne faze. Bez obzira na to koliko zastrašujuće narednih nekoliko ideja može da zvuči, probudite unutrašnju divu u sebi. Večeras izađite na nastup lokalnog benda. Ako nema zgodnih muškaraca u okruženju, barem možete razgovarati s gitaristom.

25. Privucite pažnju muškarca ovim hrabrim potezom. Pošaljite piće za njegov sto.

26. Uđite u neku prodavnicu sa muškom odećom, uzmite lepu košulju a zatim se obratite momku u blizini:”Mom bratu je uskoro rođendan. Šta misliš o ovoj košulji?”

27. U ovom trenutku postale ste pravi profesionalac kada je očijukanje u pitanju. Krenite korak dalje - vreme je da jednom od svih njih date svoj broj telefona.

28. Izazovite sebe i dajte broj telefona seksi strancu.

29. Skupite hrabrost i razgovarajte sa simpatijom, bilo da je to slatki poštar ili kolega s posla, a zatim razmenite kontakte.

30. Čestitke! Za ovih trideset hrabrih dana uspele ste povećati seksipil i upoznati nove momke! Sve što vam preostaje jeste da odaberete srećnika koji će ponosno nositi titulu vašeg novog dečka.

Izvor: 24sata

Pogledajte još