VRLO NEOBIČAN ŠOU: U koga se transformiše Goca Tržan?

Kako je biti u koži Dragane Mirković, uskoro će saznati njena koleginica Goca Tržan, koja će je imitirati u novom šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”.
Kako za „Alo!“ otkriva izvor blizak produkciji, Goca će imati težak zadatak u šou programu, jer će popularno luče iz Kasidola biti u žiriju ove emisije, koja će se uskoro emitovati na Televiziji “Prva“.

- Snimanje ovog šou programa još uvek nije počelo, a pripreme su u toku. Vrhunski tim šminkera, frizera, stilista i drugih stručnjaka koji će pomoći takmičarima vredno radi da bi svaki poznati učesnik što više ličio na onu zvezdu u koju se transformiše. Goca je veliki izazov za njih, s obzirom da se njene crte lica uopšte ne podudaraju sa Draganinim, ali će na kraju izgledati isto kao ona - rekao je za izvor za dnevni list “Alo!”

O ovoj transfiormaciji pokušali smo da dobijemo komentar i od Goce, koja je zauzeta promovisanjem pesme “21 gram”, sa kojom se predstavila na Radijskom festivalu, ali do nje nismo uspeli da dođemo do zaključenja broja, dok nam iz PR službe “Prve” informaciju nisu potvrdili, ali ni demantovali.

- Učesnike još nismo otkrili, ali reč je o mnogo poznatih takmičara koji se vredno pripremaju za šou - saopšteno je sa “Prve”.

Izvor: Alo!

Pogledajte još