Šta muškarci najviše cene kod žena

Bez namere da od vas pokuša da napravi "bolju" ženu, Kevin ističe da samo želi da da bolji uvid u to kako muškarci razmišljaju. Sledi 11 kvaliteta kojima se muškarci najviše dive.

Iskrenost

Pravi muškarac ceni iskrenost kod žena. Žena koja može da bude otvorena i iskrena, može i jasno da kaže kako se oseća. U današnjem svetu to je veliki plus.

Empatija

Puno je slučajeva u kojima on ne želi uvek da bude u pravu. Samo želi da bude shvaćen. Ako samo shvatite da on ima drugačiju perspektivu i pogledate stvari iz njegovog ugla, biće vam zauvek zahvalan.

Prihvatanje

Jedna od najgorih stvari koju možete učiniti je osuđivanje muškarca, posebno kad je reč o njegovom životu pre vas. On ne traži oproštaj, naprosto traži prihvatanje.

Poverenje

Ako je dokazao da je pouzdan, onda mu verujte. Želi da bude siguran da mu verujete. To ga jača.

Imate cilj

Svaki siguran muškarac koji ima cilj u životu traži i takvu ženu. Svakako mu je vrlo drago kad žena ima ciljeve koji ne uključuju njega. Tako ga zapravo držite pod kontrolom i dajete mu do znanja da u vašem životu ne postoji samo on.

Domaćica

To ne znači da bi trebalo da budete ceo dan biti u kući, da spremate, kuvate i pečete kolače. To nije ono što traži. Traži nekoga ko stan/kuću može da pretvori u dom. Nekoga ko njegovom životu može da da potrebnu ravnotežu. Da, treba mu sigurnost, posebno kad s vama deli život.

Podrška

Svakom muškarcu treba podršku. Želi da iskreno verujete u njega. Previše je kritike u svetu. Budite njegova "obožavateljka" i podupirite njegove snove. Ako žena u koju je zaljubljen veruje u njega, to će ga podstaknuti da postane bolji čovek.

Racionalnost

Ništa nije tako dobro kao kad je žena zadovoljna sobom, kao i s njim u njegovim omiljenim patikama. Uživa u tome jer može da se opusti i ne mora stalno da se trudi da vas impresionira.

Čvrsti temelji

Voli što imate standarde, a još mu je draže kad ih se držite. Pravim muškarcima oni ne smetaju. Štaviše, potrudiće se da dostigne nivo koji ste postavili.

Autentičnost

Ceniće ako ste stvarno onakvi kakvima ste predstavljate. Koliko god empatičan i pun razumevanja želeo da bude, ne zna da čita misli. Zato govorite. Ceniće vas zbog toga.

Energičnost

Svi vole kad neko daje sve od sebe čega god da se prihvati. Taj kvalitet ne samo da mu je vrlo privlačan, nego i njega podstiče da se više trudi da ostvari svoje snove i nastojanja.

Izvor: 24sata

Pogledajte još