OTVORENO O SEKSU: Šta svetske zvezde preferiraju ?

Anđelina Džoli nevinost je izgubila sa svega 14. godina, a kako je sama priznala u jednom intervjuu, to se dogodilo s njenim tadašnjim dečkom s kojime je u to vreme živjela. Naime, ova glumica imala je prilično težak period u ranim godinama, a o svom prvom seksualnom iskustvu svojevremeno je rekla: "U trenutku kada sam se želela osećati blizu njega, uzela sam nož i porezala ga, a onda je i on porezao mene."

U drugom intervjuu, Džoli je otkrila dodatne detalje o svom seksualnom životu: "Sviđa mi se osećaj dominacije, to čini da se osećam sigurno", piše livejournal.com.

Pevačica Dženet Džekson voli da kupuje seksualne igračke, čak i kada je u pratnji svojih telohranitelja. Sebe smatra pravom stručnjakinjom pa se ne ustručava da odabere i nekoliko sočnih noviteta i za svoje prijateljice.

"Neretko kupim gomilu stvari za prijateljice, poput dilda, jer kada ste na putu, upravo vam takve stvari trebaju", otkrila je slavna Džekson zvezda u jednom intervjuu.

(old_image)

Zoi Saldana, zvezda "Avatara" je u intervjuu za "Essence" svojevremeno izjavila: "U seksu volim sve što je teško, strastveno i ekstremno."

Ona priznaje i kako obožava određene seks poze, a u intervjuu za časopis "Marie Claire" nedavno je izjavila: "Volim misionarsku pozu, ali dobro mi je kada sam i na kolenima. No volim da budem gore, i da, ne smem da zaboravim 'doggy style' kao ni seks stojeći."

Glumica Pola Paton priznaje kako joj je ponekad vrlo teško odvojiti kvalitetno vreme za svog supruga, pevača Robina Tika. Ipak, prema njenim rečima, kada imate lepe uspomene, to vas drži i imate inspiraciju za slanje škakljivih poruka. Međutim, ovaj bračni par priznaje da ne razmjenjuje golišave fotke.

(old_image)

Tridesetsedmogodišnja seksi crnka otvoreno naglašava kako je seks vrlo važan za njihov brak, a sa njom je saglasan i njen suprug Robin.

"Nastojim joj priuštiti što više višestrukih orgazama. To se ne događa baš uvek, ali kada smo oboje tako dobro raspoloženi, tada se to i dogodi. Svakih nekoliko meseci uspevam da je potpuno izludim, a ja jednostavno obožavam kada ona totalno poludi u spavaćoj sobi", otkrio je Robin 2011.

(old_image)

Tokom brojnih intervjua Rijana je otkrila i brojne seksi tajne: "Volim biti poslušna, to mi je u spavaćoj sobi zaista zabavno. Činjenica da mogu biti 'mala dama', a da mnome vlada neko mi je totalno seksi. Volim biti 'kažnjavana' i dobiti 'po guzi', a vezanje mi je skroz napeto. Sviđa mi se kada se to događa spontano. Ponekad se igrice s lisicama i bičevima preterano planiraju pa sve izgubi svoju čar. Osim toga, kada još moram da odem u drugu sobu po bič… Radije bih da se posluži rukama."

Rijana je tako jednom prilikom posetila i seks šop u Sidneju gde je kupila dve pune vrećice bičeva, dilda, poveza za oči... Ona otvoreno priznaje i kako neretko partneru pošalje kakvu fotku na kojoj pozira naga, kao i da je veliki fan takve vrste "dopisivanja". S druge strane, skajpovanje joj i nije toliko drag oblik komunikacije.

Izvor: Tportal.hr, B92

Pogledajte još