Za subotu, 27. jun 2009.

BEOGRAD, 27. juna 2009. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama najviše pažnje posvećuju pojavi novog gripa u Srbiji i vesti o smrti pop pevača Majkla Džeksona.

BLIC - "Pod lekarskim nadzorom 44 osobe", o pojavi novog gripa A H1N1 u Srbiji. U tekstu pod naslovom "Odlazak kralja popa i skandala" list piše o smrti Majkla Džeksona.

VEČERNJE NOVOSTI - "Država ne štedi", o tome da je minus u drzavnoj kasi od početka godine premašio 45 milijardi dinara. O pojavi novog gripa u tekstu "Virus stigao i u Pljevlja". O procesu protiv 17 pripadnika takozvane OVK zbog optužbe da su ubijali civile u tekstu "Ubili 52 civila".

DANAS - "Kiša mora da stane u utorak", o procenama stručnjaka kako će obilne kiše uticati na rod pšenice. O smrti Majkla Džeksona: "Odlazak kralja popa".

POLITIKA - List prenosi izjavu predsednika Srbije i lidera Demokratske stranke Borisa Tadića pod naslovom "Lokalne koalicije ne mogu da destabilizuju vladu". "Oboleli od novog gripa se oporavljaju", o lečenju obolelih od novog gripa u Srbiji.

mob/dar

Pogledajte još