Glavni adut Riba su oči, Strelčeva savršeno izvajano telo

Ovan je između srednje i jake građe, najčešće sportske s mišićima koji se vide i kad nabace par kilograma viška. Fizički su snažni, imaju izražene crte lica, tamniji ten i ravnu i gustu kosu. Ostavljaju utisak energičnosti i snage.

Bik ima simetrično četvrtasto lice, okruglastog nosa i punih usana, sjajnog tena uz proporcionalno tijelo koje se ravnomjerno deblja. Odaju dojam mekoće i snage u isto vrijeme.

Blizanci su ekspresivnog izgleda, vrlo izražajnih očiju i izgledaju mlađe od svojih godina. Karakterišu ih i duge nog i ruke, graciozna građa i neizražen struk.

Rak obično ima okruglo lice istaknutih jagodica, upečatljiv nos i više čelo. Prsa su im obično široka, kosa tamna i obično se počnu debljati nakon tridesete godine.

Lav ima, naravno, izražajnu grivu koja je sjajna i gusta, pa ih zabrinjava čim počne opadati. Uz to ide široko čelo i čeljust uz lep nos, sa izrazito snažnom muskulaturom.

Devica se može prepoznati po nežnim crtama lica i vitkoj građi, simetričnom i skladnom telu, uz naglašene obrve i jagodice.

Vaga je prepoznatljiva po šarmantnom ovalnom licu, visini i sofisticiranom izgledu, s upečatljivom bojom očiju koje su malo povijene prema dole. Donji je deo tela obično širi od gornjeg, uz uža prsa i struk.

Škorpija je najčešće osoba širih ramena, čvrste konstitucije i snažnog izgleda, s upečatljivim licem i prodornim očima iznad senzualnih usana, guste smeđe kose.

Strelac ima najbolje telo zodijaka, lepo i skladno građeno koje često sami pokvare hranom. Duguljasto lice ima oblo čelo i izražene plave ili zelene oči.

Jarac ima karakteristična koščata rameta i elegantan, dug vrat na koji se nastavlja zaobljeno lice uz uvučenu bradu i lep osmeh s upečatljivim zubima.

Vodolija obično ima puno lice, svetliji ten lepe noge, uz manje šake i stopala. Lepe oči i široka mekana usta još su jedna karakteristika ovog znaka.

Ribe imaju lepe, meke crte lica, odličan ten i okruglo lice koje obično uokviruje jaka i gusta kosa. Gornji deo tela je uži, dok je donji širok i zaobljen, a glavni adut Riba su lepe oči.

Izvor: Cure.ba

Pogledajte još