Zašto je Eva Mendez prekinula intervju?

Pošto su oboje među najprivlačnijim holivudskim ličnostima njihova veza je fanovima i medijima posebno zanimljiva. Međutim, ni Eva ni Rajan ne žele da pričaju o tome. U intervjuu za magazin Eva je pričala o svojoj modnoj kolekciji, koja je inspirisana njenom odećom iz ormana i namenjena je svim ženama.

Glumica je poznata kao veliki ljubitelj životinja, pa je ponosno pričala o svojim psima (od kojih je jedan Rajanov pas). Govorila je i o novom filmu u kom glumi, koji se zove How to Catch a Monster, a koji je režirao njen ljubavni partner Gosling.

Novinar je pokušao da isprovocira glumicu da kaže nešto o svojoj vezi tako što joj je rekao da se priča kako planira da se smiri, jer sledećeg marta puni 40 godina. Glumica je na to rekla:

-”Žao mi je, prekidam intervju. Ja sam čudak. Bukvalno sam izgubila moć govora, a tako Vam je dobro išlo”, - a zatim je dodala:

-”Stvorila sam svoj poseban svet, koji štitim. Takođe imam i psa koji voli da napada ljude”, - našalila se Mendesova i opet izbegla odgovor na pitanje planira li da se uda za lepog glumca.

Alo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.