Bane Janković imao infarkt!

- Sve je u redu , dobro mi je. Lekari su mi rekli da sam dobro i da mogu normalno da funkcionišem, da jedem sve i da nastavim da se bavim sportom. Ipak, zbog svega što se dešavalo, mogu reći da mi je zdravstveno stanje i dalje nestabilno. Osećam se dobro, ali ću znati kakvo mi je stanje tek kad budem otišao na kontrolu za sedam dana. S obzirom na to da sam mlad, da ne pušim i ne pijem alkohol, lekari smatraju da nema razloga da ne bude sve u redu. Evo, upravo sam se vratio s treninga i spreman sam da odem na kafu, polako se vraćam u normalu – rekao je Janković za “Alo!” i otkrio šta je sve prethodilo njegovoj hospitalizaciji:

- Razboleo sam se i tri dana sam bio pod izuzetno visokom temperaturom. Bilo mi je sve gore, a onda, kada mi je temperatura bila nepodnošljivo visoka i kada sam osetio bolove u grudnom košu, otišao sam u bolnicu “Bežanijska kosa”, gde su lekari odlučili da me zadrže na posmatranju. Zbog virusa koji sam imao i visoke temperature, lekari su uradili pregled srca i ustanovili su da je sve u redu. Međutim, izgleda da je došlo do pucanja krvnog suda, što je uzrokovalo srčani udar – dodao je Bane, i naveo da se u tom trenutku jako uplašio:

- Proveo sam tri dana u bolnici, lekari su bili predivni, kao i kompletno osoblje, a meni ipak nije bilo svejedno, mnogo sam se uplašio, ali je sada sve dobro. Kaća se mnogo potresla, non-stop je bila uz mene, odložila je sve obaveze i stvarno mi je žao što ju je sve to uznemirilo. Ali hvala Bogu, sad je sve to iza nas i nadam se da će mi na kontroli, koja me očekuje, lekari reći dobre vesti – zaključio je Janković.

Telegraf/Alo

Pogledajte još